Welkom bij het gedeelte Mary Kay® Your Skin, waar het vinden van antwoorden op uw behoeften voor huidverzorging simpel is!

Tips voor huidverzorging

Hier vindt u het laatste nieuws, tips, producten en advies over huidverzorging. Als u klaar bent voor op u afgestemde oplossingen en advies voor uw specifieke behoeften, neem dan contact op met uw persoonelijke huidverzorgingsadviseuse: uw zelfstandige schoonheidsconsulente!

Begin met een vaste routine

Tip 1: Als u op verschillende dagen producten van verschillende merken door elkaar gebruikt, is het mogelijk dat u geen voordeel heeft van de optimale werking ervan. Als u een dagelijkse vaste routine voor huidverzorging aanhoudt, dan zult u pas de maximale resultaten zien!

Mary Kay skin care tip: Try washing your face with warm water to help dissolve dirt, then rinse with cooler water to refresh and revive.

Warm & koud

Tip 2: De temperatuur van het water kan veranderen hoe uw huid aanvoelt. Superheet water kan uw huid uitdrogen. Probeer uw gezicht te wassen met warm water om vuil op te lossen, en spoel het daarna af met koud water om de huid te verfrissen en te laten herleven.
Mary Kay skin care tip: Sun damage is the No. 1 cause of skin aging, but the solution is simple: consistent, daily application of an SPF moisturizer.

Stralende toekomst

Tip 3: Bescherming tegen de zon is het belangrijkste onderdeel van een vaste routine voor huidverzorging. Beschadiging door de zon is de hoofdoorzaak van huidveroudering, maar de oplossing is eenvoudig: consequent, dagelijks opbrengen van een SPF moisturizer. 
Independent Beauty Consultant Liesbeth van de Laar

Hebt u vragen?

Neem contact op met me, die al uw vragen over het geven van een party beantwoordt.

Neem contact met me op

GRATIS make-over

Ik kan u helpen een heel eigen look te ontwikkelen. Probeer de nieuwste kleuren en krjg tips voor het

Ik help u graag verder!