Ruim 50 jaar geleden is alles begonnen toen Mary Kay Ash haar onderneming op het principe van de Gouden Regel oprichtte: behandel anderen zo als je zelf behandeld wilt worden. In deze filosofie benadrukte zij hoe belangrijk het is iets terug te geven. En thans helpen wij door onze sociale inzet met Pink Changing LivesSM vrouwen en kinderen op de hele wereld.

Kinderen een glimlach schenken

Pink Changing LivesSM is een globaal initiatief dat deel uitmaakt van de visie van Mary Kay en in ruim 40 landen helpt een beter leven voor vrouwen en kinderen mogelijk te maken.

Cleft-Kinder-Hilfe Professor Hermann Sailer Stiftung

De Cleft-Kinder-Hilfe Professor Hermann Sailer Stiftung maakt het mogelijk operaties te financieren en de families van de cleft-kinderen een normaal leven te schenken.

De kleine Sujata heeft dankzij giften al hulp kunnen krijgen. Op de foto's zien wij haar voor en na de operatie. Want al met 300 euro wordt de complete operatie van een cleft-kind in India gefinancierd. Een belangrijke stap voor een leven zonder lijden. 

Meer informatie over de stichting


Til Schweiger Foundation 

De Til Schweiger Foundation zet zich in waar benadeelde kinderen en jongeren van verschillende afkomst hulp nodig hebben. Samen met ons zelfstandige verkoopteam steunen wij in 2018 de Til Schweiger Foundation bij het openen van de derde Arche in Hamburg alsmede bij het project "Voetbal ontmoet cultuur". Beide projecten helpen benadeelde kinderen en jongeren hun kansen te verbeteren en voor hen de deur te openen naar scholing en sociale integratie

Meer informatie over de foundation 

FLY & HELP

De Reiner Meutsch Stichting FLY & HELP wijdt zich aan het steunen van scholing en opvoeding van kinderen en jongeren. Met behulp van giften worden overal ter wereld nieuwe scholen, kleuterscholen en weeshuizen gebouwd. De afgelopen jaren hebben wij samen met onze zelfstandige schoonheidsconsultants met Mary Kay giften voor de bouw van scholen in Rwanda, Kenia, Tsjaad, Namibië en Togo bijeengebracht. In 2018 willen wij FLY & HELP helpen nu al de zesde Mary Kay Learning School in Ethiopië te bouwen en daarmee voor kinderen een weg naar een betere toekomst te openen.

Meerinformatie over de stichting

De Arche

Teruggeven is diep verankerd in onze waarden, daarom willen wij 5 Arche-huizen in Duitsland bij hun belangrijkste projecten met onze donatie steunen. Samen met onze zelfstandige schoonheidsconsultants met Mary Kay willen wij hartenwensen vervullen door kinderen de kans te geven eens per jaar met vakantie te gaan.

Meerinformatie over het kinderproject "Die Arche"