Mary Kay Duitsland/Nederland/Zwitserland zet zich in de huidige COVID-19 situatie samen met sterke regionale partners in om te helpen waar onze hulp nodig is.

CHARITÉ BERLIN –INSTITUT FÜR VIROLOGIE

Het Institut für Virologie op de Campus Charité Mitte legt het zwaartepunt vooral op de diversiteit en evolutie van virussen. Daartoe behoren ook de veranderingen van de replicatie en immuniteitsafweer bij gastheerverandering en bij het ontstaan van epidemieën. Het fundamentele onderzoek in dit instituut helpt internationale gezondheidsautoriteiten zoals de WHO het uitbreken van ziektes te beperken en verbreedt de mogelijkheden van de moderne hoogpresterende geneeskunde ook de zeldzaamste ziekteverwekkers te herkennen. 

Meer informatie

CORONA-NOTHILFE DER CARITAS MÜNCHEN

De steun komt ten goede aan ontvangers van de Caritas Tische (voedselbanken) in het district en van de Caritas afgiftepunten van levensmiddelen in München met tegoedbonnen en verdergaande hulp, zoals bijvoorbeeld boodschappenservice voor bezoekers van de senioren- en servicecentra van de Caritas.

Meer informatie

INITIATIEF "HELFT DEN HELFERN", MÜNCHEN

Het initiatief ondersteunt alle hulpkrachten die bij de bestrijding van de Corona pandemie in de frontlinie staan, of dat nu in ziekenhuizen is, bij de reddingsdiensten, in bejaarden- en verzorgingshuizen of sociale organisaties.

Meer informatie

In het licht van de huidige gebeurtenissen doet het ons ook genoegen te kunnen aankondigen dat wij het personeel van de Helioskliniek in Rottweil en de München Klinik, die rechtstreeks tegen COVID-19 strijden, zullen steunen. Zij krijgen in totaal 1450 Satin Hands® Mini Deluxe Sets.

Wij veranderen levens

Onze zelfstandige schoonheidsconsultants zijn het hart van Mary Kay en in alles wat wij doen, zit vooral één ding: HEEL VEEL LIEFDE. Wij leven naar de Gouden Regel, vinden het heerlijk te "geven" en zo het leven van vrouwen en kinderen op de hele wereld te verrijken. Wij schenken hoop door talrijke hulporganisaties te steunen die het welzijn van vrouwen en kinderen net zo aan het hart ligt als ons en steunen vrouwen met onze unieke businessmogelijkheid.

Cleft-Kinder-Hilfe Professor Hermann Sailer Stiftung

De Cleft-Kinder-Hilfe Professor Hermann Sailer Stiftung maakt het mogelijk operaties te financieren en de families van de cleft-kinderen een normaal leven te schenken.

De kleine Vileena heeft dankzij giften al hulp kunnen krijgen. Op de foto's zien wij haar voor en na de operatie. Want al met 300 euro wordt de complete operatie van een cleft-kind in India gefinancierd. Een belangrijke stap voor een leven zonder lijden.

Meer informatie over de stichting

FLY & HELP

De Reiner Meutsch Stichting FLY & HELP wijdt zich aan het steunen van scholing en opvoeding van kinderen en jongeren. Met behulp van giften worden overal ter wereld nieuwe scholen, kleuterscholen en weeshuizen gebouwd. De afgelopen jaren hebben wij samen met onze zelfstandige schoonheidsconsultants met Mary Kay giften voor de bouw van scholen in in Rwanda, Kenia, Tsjaad, Namibië, Togo en Ethiopië bijeengebracht. In 2019 willen wij FLY & HELP helpen nu al de zevende Mary Kay Learning School in Malawi te bouwen en daarmee voor kinderen een weg naar een betere toekomst te openen.

Meer informatie over de stichting

De Arche

Teruggeven is diep verankerd in onze waarden, daarom steunen wij de Arche-huizen in Duitsland bij hun belangrijkste projecten. Samen met onze zelfstandige schoonheidsconsultants met Mary Kay vervullen wij hartenwensen door kinderen de kans te geven eens per jaar met vakantie te gaan.

Meer informatie over het kinderproject "Die Arche"