Onze producten doen goeds – met onze globale campagne Pink Changing LivesSM veranderen wij het leven van vrouwen en kinderen in ruim 40 landen en slagen er zo in de wereld een beetje meer "pink" te maken.

De Mary Kay® Intuitive pH Lip Balm

Deze kleurveranderende lippenbalsem kan levens veranderen. Elke verkochte gelimiteerde* lippenbalsem ondersteunt de Cleft-Kinder-Hilfe Professor Hermann Sailer Stiftung en helpt het leven van kinderen te verbeteren. De slimme, pH-reactieve ingrediënten zorgen voor uniek individuele kleurnuances op de lippen. Telkens bij het aanbrengen van de zachte, crèmige kleur weet u: u heeft er uw bijdrage aan geleverd dat de wereld een beetje mooier wordt.

Verander levens

In mei 2020 doneerde Mary Kay® Duitsland € 1,–** uit de verkoop van elke Pink Changing Lives℠ Lip Balm aan de Cleft-Kinder-Hilfe Professor Hermann Sailer Stiftung. Mary Kay hielp zo kinderen met een gespleten verhemelte en hun families een normaal leven te schenken. 

Meegevoel staat iedere vrouw goed

Door slimme, pH-reactieve ingrediënten verandert de kleur overeenkomstig de unieke lichaamschemie van de gebruikster en zorgt voor een prachtige en perfect passende finish. Steun vrouwen op de hele wereld met uw aankoop en laat zien dat ieder van ons de kracht tot verandering in zich heeft.