• Productbelofte
  • Partnerships

PRODUCTEN DIE U KUNT VERTROUWEN. EEN BEDRIJF WAARIN U KUNT GELOVEN.

Mary Kay Ash baseerde haar bedrijf op de persoonlijke waarden die haar leven bepaalden – integriteit, eerlijkheid en een onwrikbaar geloof in de Gulden Regel. Ze had één doel: vrouwen helpen hun droomleven te leven, en met een handjevol producten hielp ze om die dromen waar te maken. 

Meer dan 50 jaar later leven haar principes voort in de veel zelfstandige schoonheidsconsulenten die samen de wereldwijde Mary Kay 'familie' vormen: moeders, dochters, zusters en vriendinnen. Mary Kay startte het bedrijf met 5.000 dollar spaargeld. Nu is het een multimiljardenbedrijf dat het vertrouwen en de loyaliteit van miljoenen vrouwen verdiend heeft. Wij staan trots achter onze producten en zullen in de toekomst ook altijd trots achter onze producten staan.

Vrouwen van over de hele wereld willen graag producten die resultaten opleveren. Bij Mary Kay Inc. maakt ons team van wetenschappers gebruik van de meest geavanceerde huidverzorgingstechnologieën om ervoor te zorgen dat vrouwen krijgen wat ze willen: innovatieve producten waarin ze kunnen geloven, tegen een betaalbare prijs.

Producten die u kunt vertrouwen. Een bedrijf waarin u kunt geloven.

In 1963 bouwde Mary Kay Ash haar bedrijf op de persoonlijke waarden die haar leven bepaalden - integriteit, eerlijkheid en een onwrikbaar geloof in de Gulden regel en in de kracht om levens te raken. Deze waarden staan ook nu nog centraal bij alles wat we doen. Daartoe behoort ook onze passie om producten te ontwikkelen waarmee de ware innerlijke en uiterlijke schoonheid van een vrouw tot leven gewekt kan worden. Onze filosofie is eenvoudig - bij al onze producten hoort een belofte. Omdat we trots achter de kwaliteit van onze producten en de echte voordelen die ze bieden staan, zijn er miljoenen vrouwen die kunnen zeggen, "Ik houd van mijn Mary Kay!"

Wij luisteren naar wat vrouwen willen.

Omdat we contact hebben met vrouwen over de hele wereld, kunnen we beter begrijpen wat voor hen belangrijk is. Hierdoor kunnen we steeds producten leveren waarmee ze tevreden en gelukkig zijn. Elk jaar gebruiken en evalueren duizenden vrouwen over de hele wereld Mary Kay®-producten onder leiding van wetenschappers die gespecialiseerd zijn op het gebied van de huid. Zo kunnen we de werkzaamheid van elke productformule meten en ervoor zorgen dat met het product de mooie resultaten worden bereikt die vrouwen wensen. Deze kennis helpt ons niet alleen te leveren wat vrouwen in deze tijd willen, maar ook de producten te ontwikkelen die ze in de toekomst willen hebben.

Gebruiksveiligheid is onze eerste prioriteit.

Mary Kay Inc. investeert miljoenen dollars in onderzoek en voert elk jaar meer dan een half miljoen tests uit om er zeker van te zijn dat elk afzonderlijk bestanddeel en het eindproduct voldoet aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en effectiviteit. We weten dat er verschillende meningen bestaan op het gebied van veiligheid van bestanddelen en dat sommige meningen het resultaat zijn van een onvolledige en onnauwkeurige interpretatie. We willen dat de gebruiksters weten dat bij Mary Kay elke beslissing over een product is gebaseerd op wetenschappelijke feiten, niet op een mening. Wij baseren ons op grondig wetenschappelijk onderzoek en werken samen met onafhankelijke medische specialisten van buiten het bedrijf om de veiligheid en effectiviteit van onze producten te waarborgen. Wij gaan zelfs regelmatig nog verder dan de wettelijke eisen van de gezondheids- en veiligheidsinstanties die de cosmeticabranche wereldwijd reguleren.

Onafhankelijke medische specialisten spelen een belangrijke rol bij productontwikkeling.

Mary Kay Inc. werkt over de hele wereld samen met vooraanstaande dermatologen, oogartsen, verpleegkundigen en andere medische beroepsbeoefenaren in academische instellingen en privépraktijken. Door met deze specialisten samen te werken en door continu onderzoek en evaluatie van de technologische vooruitgang, zijn de wetenschappers van het Mary Kay Research Center in staat om producten van wereldklasse te leveren.

Wij willen dat de gebruiksters voor 100% tevreden zijn.

Wij geloven niet dat klanttevredenheid een eenmalig iets is, maar een levenslange verplichting. Mary Kay Inc. streeft ernaar om duidelijke, geloofwaardige en beknopte informatie over de veiligheid en effectiviteit van het product te geven, zodat de gebruiksters vertrouwen in hun keuze kunnen hebben. Dat is de reden waarom het bedrijf achter de producten staat die door zelfstandige schoonheidsconsulenten worden verkocht met de Mary Kay® tevredenheidsgarantie. Klik hier voor volledige informatie over de Mary Kay® tevredenheidsgarantie.

Mary Kay Inc. is tegen dierproeven.

Mary Kay Inc. zet zich in voor het afschaffen van dierproeven en maakt zich sterk voor alternatieve methodes om de veiligheid van haar inhoudsstoffen en producten te garanderen. Wij doen bij onze producten geen dierproeven en geven daartoe ook geen opdracht aan derden, behalve in gevallen waarin dit uitdrukkelijk door de wetgever wordt geëist. Sinds ruim twintig jaar lopen wij op de hele wereld voorop om de ontwikkeling van alternatieve proefmethodes voor productveiligheid te ondersteunen. Aan deze verplichting wijden wij ons ook nu in samenwerking met regeringsinstanties op de hele wereld, die toezicht houden op de veiligheid van cosmeticaproducten, met toonaangevende dierenbesschermingsorganisaties en met eminente wetenschappers voor alternatieve methodes.

Mary Kay Inc. zet zich in voor het milieu.

Door duurzame processen te stimuleren en in te voeren, heeft dat niet alleen een effect op de levenskwaliteit van de mensen die nu leven, maar ook op die van de generaties in de toekomst. Wij zetten ons in voor een positieve nalatenschap door milieuvervuiling te voorkomen, het behoud van grondstoffen, naleving van regelgeving en continue verbetering van onze inzet voor het milieu.

PARTNERSHIPS

Dermatologen en andere medische specialisten spelen een belangrijke rol bij de productontwikkeling. Mary Kay Inc. werkt over de hele wereld samen met vooraanstaande dermatologen en oogartsen in academische ziekenhuizen en privépraktijken, en deze specialisten dienen als belangrijke adviseurs voor onze onderzoekswetenschappers. Als teken van Mary Kay Inc.'s sterke betrokkenheid bij deze relaties, heeft het bedrijf in een van de meest gerespecteerde medische onderzoeksinstellingen, de University of Texas Southwestern Medical Center, een leerstoel voor dermatologie gefinancierd. Daarnaast ondersteunen we ook andere bekende instellingen zoals:

  • American Academy of Dermatology
  • University of Texas Southwestern, afdeling Dermatologie
  • Skin Cancer Foundation
  • Dermatology Foundation
  • Dermatology Nurses Association
  • American Contact Dermatitis Society
  • Women's Dermatologic Society
Mary Kay Inc. has established alliances with leading dermatologists and ophthalmologists from around the world to empower product innovation.