Mary Kay Ash baseerde haar bedrijf op de Gulden Regel en legde de nadruk op het belang van anderen iets terug te geven. Op die manier verandert Mary Kay iedere dag het leven van vrouwen en kinderen over de hele wereld. Het is een deel van het erfgoed van Mary Kay en we voelen ons vereerd om de nalatenschap van Mary Kay voort te zetten.

STREVEN OM EEN EINDE TE MAKEN AAN HUISELIJK GEWELD

Learn more about Mary Kay’s commitment to ending domestic violence.

In de VS probeert Mary Kay de vicieuze cirkel van huiselijk geweld te doorbreken met behulp van baanbrekende programma's.

Meer lezen


PINK DOING 
GREEN®

See how Mary Kay is working to find ways to be more sustainable and green.

In de wetenschap dat onze handelingen van vandaag de kwaliteit van leven van toekomstige generaties bepalen, zoeken we bij Mary Kay voortdurend naar mogelijkheden om onze prestaties op het vlak van milieu te verbeteren en naar manieren om een nog duurzamer en groener bedrijf te worden.

Meer lezen

SOCIAAL VERANTWOORD
ONDERNEMEN

SOCIAAL VERANTWOORD ONDERNEMEN

Mary Kay heeft sinds 1989 een omvangrijk recycling-programma met initiatieven op het gebied van ondernemen, productie en recycling.

Meer lezen
PINK CHANGING LIVES

Meer over het CSR-programma Pink Changing Lives® van Mary Kay®.

Meer lezen
DE MARY KAY® FOUNDATIONSM

Lees over de Mary Kay FoundationSM en haar missie om een eind te maken aan de kankers die vrouwen treffen en aan huiselijk geweld.

Meer lezen
EEN MOOIE TOEKOMST VOOR VROUWEN

Bij Mary Kay doen we een beroep op het hart en de instelling van vrouwen. We brengen hun levens in beroering en maken persoonlijke groei, financiële verbetering en voldoening mogelijk.

Meer lezen
WERKEN BIJ MARY KAY

Hier is het anders.

Meer lezen