EEN MOOIE TOEKOMST VOOR VROUWEN CREËREN

Mary Kay Ash geloofde in de moed van iedere vrouw om een doel voor ogen te hebben en het ook te bereiken. Daarom steunen en stimuleren we persoonlijke groei en financiële voldoening van degenen wiens leven we over de hele wereld beroeren.

  • Wereldwijd profiteren veel zelfstandige vrouwen van dit businessmodel voor directe verkoop, omdat ze zelfstandig schoonheidsconsulente bij Mary Kay zijn geworden.
  • Met flexibele werktijden, een duidelijk omlijnd businessplan en onbegrensde mogelijkheden om persoonlijke groei en financieel succes te bereiken, is een eigen Mary Kay-zaak de ideale keuze voor mensen met allerlei achtergronden.
  • Een eigen Mary Kay-zaak opstarten kost in de VS maar 100 dollar (plus belasting en verzending) voor een Mary Kay®-startpakket met onder andere opleidingsmateriaal.
  • In de bijna 50 jaar lange geschiedenis van het bedrijf, zijn er in de hele wereld veel leden van het zelfstandige verkoopteam opgeklommen tot zelfstandig nationaal directeur verkoop, het hoogtepunt van succes in het zelfstandige verkoopteam.
Lees meer over de inkomensmogelijkheden bij Mary Kay