WERELDWIJDE IMPACT

De Mary Kay Way inspireert al vrouwen over de hele wereld sinds 1963. Mary Kay Ash beschikte over een ongewone mengeling van principes op basis van gezond verstand, onaflatende vastberadenheid, een ondernemersgeest en een groot hart. Het feit dat haar onderneming vandaag de dag sterker staat da nooit, geeft blijk van haar wijsheid. In onze tweede 50 jaar richten we ons op het aanmoedigen van de volgende generatie vrouwen die het vaandel gaat overnemen. Door samen te werken met vooraanstaande ontwikkelingsorganisaties zoals de Girl Scouts en de Junior League zijn de tijdloze principes van Mary Kay een inspiratie voor programma’s voor jonge meisjes en begeleide meisjes op de middelbare school.

REGIONALE IMPACT

Over de hele wereld inspireert Mary Kay gemeenschappen om aan vrijwilligerswerk te doen.

Noord-Amerika

De Girl Scouts helpen Mary Kay de volgende generatie leiders te bereiken en geven jonge meisjes voorlichting over gezonde relaties. Tot nu toe hebben al meer dan 9.000 jonge meisjes deelgenomen aan programma’s die geïnspireerd zijn op de kernwaarden van Mary Kays methoden voor ondernemerschap.

Personeelsleden van Mary Kay Canada en hun gezinnen bundelen hun krachten samen met de Toronto and Region Conservatory Authority, om de Etobicoke Creek te helpen herstellen door meer dan 1.100 bomen en struiken aan te planten.

Europa

Mary Kay Duitsland heeft een nieuwe Mary Kay school in Rwanda, Afrika, gesponsord om de kinderen in de regio nieuwe kansen te geven.

Vrijwilligsters van Mary Kay Spanje helpen voedingsmiddelen voor een voedselbank in Madrid te dragen en verdelen. Jaarlijks zijn medewerkers van Mary Kay Spanje betrokken bij initiatieven binnen de gemeenschap om toekomstige generaties te inspireren om de wereld om hen heen te steunen.

Azië-Pacific

Openingsceremonie van de eerste Pink Dream Library in het Samyook revalidatiecentrum in Gwangju, Gyeonggi, Korea, waar Mary Kay Korea een inspirerende leesruimte voor kinderen heeft gedoneerd. Mary Kay Korea heeft in het hele land meer dan 30 Pink Dream Libraries gedoneerd.

Mary Kay Korea viert de grote opening van de eerste Pink Dream Library waar kinderen worden geïnspireerd om te lezen en leren.

Latijns-Amerika

Mary Kay Brazilië steunt Instituto Se Toque. Dit instituut houdt zich bezig met de preventie van borstkanker en geeft workshops, lezingen en theatervoorstellingen om meer kennis te verspreiden en een vroege diagnose mogelijk te maken.

Kansarme kinderen krijgen voedzame maaltijden bij Comamos y Crazcamos con Alegria A.C. Met de hulp van Mary Kay Mexico streeft deze organisatie ernaar om ondervoeding en huiselijk geweld in behoeftige families in de regio tegen te gaan.