Een onderneming met een hart

Mary Kay Ash heeft de onderneming meer dan 50 jaar geleden opgericht om het leven van vrouwen te verrijken. Dit wordt gerealiseerd door de unieke businessmogelijkheid en de veelzijdige sociale inzet van de onderneming. Want iets in beweging brengen is altijd al het hart van dit bedrijf geweest.

Onze sterke partners:

Til Schweiger Foundation 

De Til Schweiger Foundation zet zich in waar benadeelde kinderen en jongeren van verschillende afkomst hulp nodig hebben. Met de hulp van onze zelfstandige schoonheidsconsultants hebben wij in maart 2018 de Til Schweiger Foundation met een donatie van € 40.000 erbij gesteund de kansen van benadeelde kinderen en jongeren van verschillende afkomst te verbeteren en ervoor te zorgen dat zij aan scholing en sociale integratie kunnen deelnemen.

Meer informatie over de Til Schweiger Foundation.
Til Schweiger

Cleft-Kinder-Hilfe Professor Hermann Sailer Stiftung

Pink Changing LivesSM is een wereldwijd initiatief dat deel uitmaakt van de visie van Mary Kay en in ruim 40 landen helpt een beter leven voor vrouwen en kinderen mogelijk te maken. Met de aankoop van een gelimiteerde* Pink Changing Lives Lipstick in de schattige LOVE YOUR SMILE verpakking steunt u kinderen met een gespleten verhemelte (cleft) in India. Van 1 mei tot 31 december 2018 doneert Mary Kay Duitsland € 1,-** uit de verkoop van elke lipstick aan de Cleft-Kinder-Hilfe Professor Hermann Sailer Stiftung.

Meer informatie over de Cleft-Kinder-Hilfe Professor Hermann Sailer Stiftung

FLY & HELP

De Reiner Meutsch stichting FLY & HELP houdt zich bezig met het bevorderen van de ontwikkeling en opvoeding van kinderen en jongeren. Met behulp van schenkingen worden wereldwijd nieuwe scholen, kleuterscholen en weeshuizen opgericht. Samen met onze zelfstandige schoonheidsconsulentes hebben we in Afrika al vijf scholen kunnen bouwen. Elk jaar krijgen zo ruim 800 kinderen de kans zich te ontwikkelen en de mogelijkheid later een beroep te leren.

Meer over de Reiner Meutsch stichting FLY & HELP
Fly and Help
Onze sterke partners:

     Fly and Help


*Zolang de voorraad strekt. **In het kader van de actie Pink Changing Lives kunnen giften tot € 15.000,- worden doorgegeven. Daar komen nog andere inkomsten uit andere charity-acties van Mary Kay bij.