Een onderneming met een hart

Mary Kay Ash heeft de onderneming meer dan 50 jaar geleden opgericht om het leven van vrouwen te verrijken. Dit wordt gerealiseerd door de unieke businessmogelijkheid en de veelzijdige sociale inzet van de onderneming. Want iets in beweging brengen is altijd al het hart van dit bedrijf geweest.

Onze sterke partners:
Tribute to Bambi

TRIBUTE TO BAMBI – Hulp voor kinderen in nood

TRIBUTE TO BAMBI steunt in heel Duitsland hulpprojecten voor kinderen en jongeren en brengt onderwerpen onder de aandacht die in de maatschappij te weinig gehoor vinden. Mary Kay steunt TRIBUTE TO BAMBI 2017 als exclusieve beauty-partner met de gelimiteerde Love & Lipstick Box. Per verkochte Look BERRY LIPS schenkt Mary Kay € 2,- aan TRIBUTE TO BAMBI – Hulp voor kinderen in nood. De Look BERRY LIPS is van 1 september tot en met 31 december 2017 gelimiteerd* verkrijgbaar.

Meer informatie over de samenwerking met TRIBUTE TO BAMBI.

Til Schweiger Foundation 

De Til Schweiger Foundation zet zich in waar achtergestelde kinderen en jongeren van welke afkomst dan ook hulp nodig hebben. Met de hulp van onze zelfstandige schoonheidsconsulentes hebben we de Til Schweiger Foundation met een donatie van € 30.000 kunnen steunen, om de kansen van achtergestelde kinderen en jongeren van ongeacht welke afkomst te verbeteren en hen in staat te stellen een opleiding te volgen en zich sociaal te integreren.

Meer informatie over de Til Schweiger Foundation.
Til Schweiger
Horizont e.V.

HORIZONT e.V.

HORIZONT e.V. is een initiatief zonder winstoogmerk voor dakloze kinderen en hun moeders in München. In Duitsland doneren we van 1 mei 2017 tot en met 31 december 2017 voor ieder verkocht Beauty That Counts™ product € 1,- en steunen we HORIZONT e.V. om voor dakloze vrouwen en kinderen een weg naar een hoopvolle toekomst mogelijk te maken. Ook u kunt met de aankoop van Beauty That Counts™ producten HORIZONT e.V. helpen en goed doen.

Meer over HORIZONT e.V.

Meer informatie over Beauty That Counts™ Baked Heart Powder.

FLY & HELP

De Reiner Meutsch stichting FLY & HELP houdt zich bezig met het bevorderen van de ontwikkeling en opvoeding van kinderen en jongeren. Met behulp van schenkingen worden wereldwijd nieuwe scholen, kleuterscholen en weeshuizen opgericht. Samen met onze zelfstandige schoonheidsconsulentes hebben we in Afrika al vijf scholen kunnen bouwen. Elk jaar krijgen zo ruim 800 kinderen de kans zich te ontwikkelen en de mogelijkheid later een beroep te leren.

Meer over de Reiner Meutsch stichting FLY & HELP
Fly and Help
Onze sterke partners:

Tribute to Bambi                                  Horizont e.V.                              Fly and Help


*Zolang de voorraad strekt.