HET HART VAN MARY KAY®

Mary Kay Ash heeft de onderneming ruim 50 jaar geleden opgericht om het leven van vrouwen te verrijken. Dit vindt zijn weerslag in de unieke businessmogelijkheid en de veelzijdige sociale inzet van de onderneming. Want iets bewegen is altijd al het hart van dit bedrijf geweest.

Learn more about Mary Kay’s commitment to ending domestic violence.

BEAUTY THAT COUNTS®

Door Beauty That Counts™ verandert Mary Kay het leven van vrouwen en kinderen op de hele wereld. Sinds 2008 heeft Mary Kay® miljoenen dollars uit de wereldwijde verkoop van Beauty That Counts™ producten gedoneerd. In Duitsland doneren wij van 1 mei 2017 tot 31 december 2017 voor elk Beauty That Counts™ product € 1,– en steunen HORIZONT e.V., die voor dakloze vrouwen en kinderen de weg naar een betere toekomst mogelijk maakt.t effent.

Gelimiteerde* Beauty That Counts® Baked Cheek Powder

HORIZONT e.V.

HORIZONT e.V. is een initiatief zonder winstoogmerk voor dakloze kinderen en hun moeders in München. Mary Kay® steunde de organisatie in het jaar 2016 met een donatie van € 15.000,–*, die onder meer uit de verkoop van de Beauty That Counts™ producten is voortgekomen. Dit geld komt de vrouwen en kinderen in het HORIZONT huis ten goede, zodat zij een hoopvolle toekomst tegemoet kunnen gaan. Ook u kunt met de aankoop van Beauty That Counts™ producten de HORIZONT e.V. helpen en goed doen.

Meer over HORIZONT e.V.

Fly & Help

De Reiner Meutsch stichting FLY & HELP houdt zich bezig met het bevorderen van de ontwikkeling en opvoeding van kinderen en jongeren. Met behulp van giften worden op de hele wereld nieuwe scholen, kleuterscholen  en weeshuizen gesticht. Samen met onze zelfstandige schoonheidsconsulentes konden wij dit jaar met de bouw van elk een "Mary Kay®" school in Namibië, Togo en Tsjaad nog meer kinderen in Afrika een betere toekomst schenken. Elk jaar krijgen zo ruim 800 kinderen de kans op ontwikkeling en de mogelijkheid later een beroep te leren.

Meer over de Reiner Meutsch stichting FLY & HELP

Onze sterke partners

MK Germany Charity