world

Sluit u aan bij een wereldwijd team

Wereldwijd zijn er meer dan 3,5 miljoen zelfstandige schoonheidsconsulentes en elk daarvan heeft haar eigen Mary Kay® business opgestart met de hulp van haar team.

Al meer dan 50 jaar helpt Mary Kay® vrouwen over de hele wereld hun individuele schoonheid en sterke punten te ontdekken, hun leven in eigen hand te nemen en zichzelf en hun gezin meer financiële zekerheid te bieden.

Mary Kay Ash heeft het zo geformuleerd: "Succes betekent voor mij veel meer dan geld en omzetcijfers. Het ware succes van Mary Kay® is dat we het leven van vrouwen raken en hun hoop geven.”

Bent u bereid nu van start te gaan?
events

Speciale evenementen

Meerdere keren per jaar komen honderden (soms zelfs duizenden) zelfstandige schoonheidsconsulentes samen om elkaar te motiveren en te inspireren, tips en ervaringen uit te wisselen en samen plezier te maken!

Het belangrijkste evenement van Mary Kay® is het seminar dat jaarlijks wordt georganiseerd. Hier krijgt u erkenning voor uw prestaties en kunt u belangrijke contacten voor uw zaak aanknopen. Ondersteuning vindt u ook bij de carrière­conferentie, de leadership-conferentie of uw unit-bijeenkomsten. Maak gebruik van de kans om met andere schoonheidsconsulentes van gedachten te wisselen.
training

Mary Kay®-training

Van uw welkomstpakket en uw eerste adviesgesprek tot uw eerste gezichts­ver­zorgingsparty. Mary Kay® staat u bij elke stap op uw weg bij, om u te helpen bij de opbouw van uw zaak en om uw succes met u te vieren. 

Bel ons gerust op als u vragen heeft! Onze klantendienst staat altijd voor u klaar.

Vind nu uw zelfstandige schoonheidsconsulente

Kunt u met behulp van een Mary kay business uw succes bepalen?

  • Bepaal uw eigen uren.
  • Wees uw eigen baas.
  • Gebruik de talenten en passie die u al heeft.
Vind nu uw nieuwe zelfstandige schoonheidsconsulente

U kunt genieten van wat u doet.

Voor een baan moet u zich wellicht aanpassen. Met een Mary Kay business heeft u de vrijheid uw zaak aan uw behoeften aan te passen.

Neem vandaag contact op met een zelfstandige schoonheidsconsulente