Mary Kay® helpt u uw doelen te bereiken.

Het succes van Mary Kay® is gebaseerd op een degelijk bedrijfsmodel dat vrouwen over de wereld al meer dan 50 jaar helpt met hun eigen zaak te beginnen. Klik op de onderstaande velden om te lezen wat Mary Kay® zo bijzonder maakt. 

Bent u bereid om ervoor te gaan?
Ontdek meer over Mary Kay® ►

Doorzettingsvermogen

De basis voor het bedrijfsmodel van Mary Kay Ash was haar wens vrouwen te inspireren. Tegenwoordig hoort Mary Kay® met een totaalomzet van meer dan 4 miljard US dollar op meer dan 35 internationale markten tot de grootste beautymerken wereldwijd. Al meer dan 50 jaar helpt Mary Kay® vrouwen hun individuele schoonheid en sterke punten te ontdekken, hun leven in eigen hand te nemen en zichzelf en hun gezin meer financiële zekerheid te bieden. 


Ontdek meer over Mary Kay®

Hoogwaardige producten

De filosofie van Mary Kay® is eenvoudig: Wij komen de productbeloften die we onze klanten geven ook na. Om er zeker van te zijn dat elk van onze producten voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen investeert Mary Kay® miljoenen US dollars en heeft de onderneming al meer dan 500.000 onderzoeken uitgevoerd. 

Ontdek meer over onze research en productontwikkeling
Ontdek nu hoe u ons kunt helpen mensen iets terug te geven ►

Samen voor een betere wereld

Veel mensen noemen het 'sociale verantwoordelijkheid'. Wij noemen het gewoon: Het goede doen. Mary Kay® zou willen dat de wereld beter, gelukkiger en mooier wordt voor iedereen. Daarbij kunt u ons met uw eigen Mary Kay® zaak ondersteunen.

Ontdek nu hoe u ons kunt helpen mensen iets terug te geven

Een wereldwijd team

Mary Kay Ash heeft het zo geformuleerd: "Uw bedrijf is van u, maar u bent niet alleen." Deze leidraad geldt ook nu nog. De andere schoonheidsconsulentes in uw team, uw sales director en aanspreekpunten bij de binnendienst van Mary Kay® staan aan uw zij, ondersteunen u en vieren uw successen samen met u.

Kom meer te weten over de verbondenheid binnen het team

Party - De eerste stap naar Mary Kay®

.Voordat u besluit te starten met een eigen Mary Kay® business, kunt u eerst gastvrouw zijn op een Mary Kay® party. Dat is een geweldige kans om een ervaren schoonheidsconsulente bij Mary Kay® aan het werk te zien - en helemaal zonder verplichtingen!

Beleef de wereld van Mary Kay®

Vind nu uw zelfstandige schoonheidsconsulente

Shop wanneer u wilt en hoe u wilt

  • Met Mary Kay hebt u uw schoonheid in eigen handen
  • Handige bezorging thuis of op uw werk
  • Koop online, telefonisch, via e-mail of rechtstreeks bij uw zelfstandige schoonheidsconsulente
Hoe gaat het in zijn werk?

Producten die u wilt, service die u verdient

  • Koop rechtstreeks bij een zelfstandige schoonheidsconsulente
  • Vertrouw op een persoonlijk advies en aanbevelingen speciaal voor u
  • Zie er op uw allerbest uit, met advies van uw eigen zelfstandige schoonheidsconsulentet
Uw zelfstandige schoonheidsconsulente zoeken