Onze consultants van heel dichtbij

Maak kennis met onze zelfstandige schoonheidsconsultants en hun heel persoonlijke Mary Kay wereld. Zij zijn trots op wat zij doen. Hun passie voor Mary Kay, de producten en hun tips en trucs delen zij hier met u. Deze maand laten zij zien hoe een smetteloze teint gaat lukken. Een perfect uitziende huid schenkt iedere vrouw zelfbewustzijn. Maar het kan een uitdaging zijn de juiste producten te vinden. Want wist u dat 77% van de vrouwen bij hun foundation de verkeerde kleurnuance gebruikt? Kijk hier naar de zelfstandige schoonheidsconsultants met Mary Kay en hun tips en trucs:

Kristina Maria Hötzinger

Kristina Maria HötzingerVoor een lichte dagmake-up gebruik ik altijd de CC-Cream, omdat zij onzuiverheden en vlekken makkelijk afdekt en er niet maskerachtig uitziet. Daarna breng ik nog een beetje bronzer op voorhoofd en wangen aan en voor de bijzondere glow gebruik ik highlighter op de jukbeenderen. Zo zie je eruit als door de zon gekust.

Tabea Häderer

Tabea HädererVoor een smetteloze teint is de huidverzorging voor mij de eerste en belangrijkste stap. Met de op uw huidbehoeften afgestemde verzorgingsroutine krijgt u het perfecte "schildersdoek" om een Flawless Face te creëren. Het zijn vier heel eenvoudige stappen. U bereidt uw huid voor en brengt daartoe een primer aan. Daarna komt een passende foundation, concealer en undereye corrector om te corrigeren en te verdoezelen en de finish, zodat uw make-up er de hele dag fris uitziet.

Diana Graf

Diana GrafVoor een smetteloze teint is meer vereist dan decoratieve cosmetica. De perfecte basis voor een mooie en langhoudende make-up leveren hoogwaardige huidverzorgingssystemen, die voor elk huidtype individueel kunnen worden samengesteld. Met de juiste huidverzorging als basis lukt een smetteloze teint het best.

Ina Berns

Ina BernsZonder het actieve koolmasker ben ik nergens. Mijn smetteloze teint bereik ik alleen maar doordat ik het tot wel driemaal per week gebruik. Het is mijn absolute lieveling!

Jennifer Heinz

Jennifer Heinz

Lilian Voit

Lilian Voit

Matea Okyay

Matea Okyay

Natalja Tib

Natalja Tib