Welkom bij het gedeelte Mary Kay® Your Skin, waar het vinden van antwoorden op uw behoeften voor huidverzorging simpel is!

Tips voor huidverzorging

Hier vindt u het laatste nieuws, tips, producten en advies over huidverzorging. Als u klaar bent voor op u afgestemde oplossingen en advies voor uw specifieke behoeften, neem dan contact op met uw persoonelijke huidverzorgingsadviseuse: uw zelfstandige schoonheidsconsulente!

Begin met een vaste routine

Tip 1: Als u op verschillende dagen producten van verschillende merken door elkaar gebruikt, is het mogelijk dat u geen voordeel heeft van de optimale werking ervan. Als u een dagelijkse vaste routine voor huidverzorging aanhoudt, dan zult u pas de maximale resultaten zien!

Mary Kay skin care tip: Try washing your face with warm water to help dissolve dirt, then rinse with cooler water to refresh and revive.

Warm & koud

Tip 2: De temperatuur van het water kan veranderen hoe uw huid aanvoelt. Superheet water kan uw huid uitdrogen. Probeer uw gezicht te wassen met warm water om vuil op te lossen, en spoel het daarna af met koud water om de huid te verfrissen en te laten herleven.
Mary Kay skin care tip: Sun damage is the No. 1 cause of skin aging, but the solution is simple: consistent, daily application of an SPF moisturizer.

Stralende toekomst

Tip 3: Bescherming tegen de zon is het belangrijkste onderdeel van een vaste routine voor huidverzorging. Beschadiging door de zon is de hoofdoorzaak van huidveroudering, maar de oplossing is eenvoudig: consequent, dagelijks opbrengen van een SPF moisturizer. 

Vind nu uw nieuwe schoonheidsconsulente

Snel telefonisch advies voor huidverzorging

U weet dat er voor beroemdheden altijd een eigen specialist klaarstaat. Wist u dat u dat ook heeft? Uw zelfstandige Mary Kay schoonheidsconsulente kan u gratis persoonlijke adviezen over huidverzorging en producten geven, en als het u uitkomt!

Vind uw schoonheidsconsulente hier

Shop wanneer u wilt en hoe u wilt

  • Met Mary Kay hebt u uw schoonheid in eigen handen
  • Handige bezorging thuis of op uw werk
  • Koop online, telefonisch, via e-mail of rechtstreeks bij uw beautyconsultant
Hoe gaat het in zijn werk?