Streven naar het allerbeste

U verdient het allerbeste! Elk jaar voert Mary Kay meer dan een half miljoen tests uit en worden er miljoenen dollars uitgegeven aan onderzoek om ervoor te zorgen dat ieder Mary Kay® product voldoet aan de hoogste normen voor veiligheid, kwaliteit en werking. Momenteel heeft Mary Kay meer dan 1.300 patenten voor producten, geavanceerde technologieën en verpakkingsontwerpen op het gebied van huidverzoring en kleurcosmetica. En bent u al op de hoogte van de 100% tevredenheidsgarantie? Niet goed, geld terug.

Doe de quiz om de perfecte match voor uw huidverzorging te vinden!

Uw adviseuse voor huidverzorging

U verdient snel advies over huidverzorging. Uw zelfstandige Mary Kay schonheidsconsulente is er om u te helpen de juiste oplossingen voor huidverzorging voor uw persoonlijke behoeften te vinden. Ze kan u gratis ondersteuning, advies en tips op maat geven – en wanneer het u uitkomt! Geen probleem als uw behoeften veranderen: ze is er ook om die opnieuw onder de loep te nemen. U koopt niet alleen huidverzorgingsproducten, u krijgt ook een persoonlijk adviseuse voor huidverzorging!

Kom vandaag nog in contact met uw schoonheidsconsulente!

Het is allemaal begonnen met huidverzorging.

En het is allemaal begonnen met één vrouw, de enige echte Mary Kay Ash. Ze was er zo rotsvast van overtuigd dat de kracht van huidverzorging de huid van een vrouw en haar zelfvertrouwen kan veranderen, dat ze iedere dollar van haar spaargeld uitgaf aan het oprichten van dit bedrijf. En ze heeft de lat hoog gelegd, héél hoog. Vandaag de dag wijdt Mary Kay zich nog altijd volledig aan het innoveren van producten die de echte resultaten leveren die u verwacht en verdient. Van de nieuwste bestanddelen en de meest innovatieve formules tot de onaflatende inzet van Mary Kay voor kwaliteit en veiligheid: uw prachtige huid is echt de passie van dit bedrijf.

Klaar om uw favoriete producten voor huidverzorging te vinden?
Mary Kay was built on innovative skin care and personalization no one else can match.

 


Ga sociaal met huidverzorging!


Plaats berichten over veranderingen in uw huid, uw gegroeide zelfvertrouwen en uw fijne relaties met uw zelfstandige schoonheidsconsulentes. Deel uw verhalen en foto’s met #MKSkinCare!