Believe + Wonder™

Believe + Wonder, een collectie van inspirerende Fragrance Mists, douchegels en Body Lotions, die eveneens in de geuren Sail to the Moon™ en Chase a Rainbow™ verkrijgbaar zijn. Al deze geuren zijn speciaal ontwikkeld om uw ogen voor de grenzeloze mogelijkheden om u heen te openen, zodat u zich afvraagt: hoe zou het zijn als...? Wat gebeurt er op dit moment? En wat gaat er vervolgens gebeuren? Besluit uw volgende stap door aan de kracht van uw dromen te geloven.

Paint the Sky™

Bevleugel uw zintuigen met deze bloemig-fruitige geur en word geïnspireerd om uw dromen werkelijkheid te laten worden. Daarbij is uw fantasie niet aan grenzen gebonden. Pak een penseel uit de wolken en teken uw dromen in de hemel. De buitengewone compositie van de geurnoten bestaande uit appelbloesem, freesia en oranjebloesem verleent u vleugels en opent een oneindig veelvoud van mogelijkheden uw dromen werkelijkheid te laten worden. Voor een bijzonder soort belevenis combineert u de fragrance mist met de douchegel en de Body Lotion, die elk afzonderlijk verkrijgbaar zijn.

Paint the Sky producten
Paint the Sky

[Chase a Rainbow™]

Laat uw zintuigen met deze fruitig-bloemige geur opwekken en u bij het zoeken naar het ultieme geluksgevoel in uw dagelijks leven inspireren. Als een regenboog aan een stralend blauwe hemel gaat er in deze fruitig-bloemige geur een complete waaier van kleuren schuil. Verfrissende kopnoten van knapperige peer en mango worden afgerond door een geur van dauwverse bloesems. Het ontdekken van kleine en grote vreugden van het dagelijks leven is nog nooit zo opwindend geweest. Voor een bijzonder soort belevenis combineert u de fragrance mist met de douchegel en de Body Lotion, die elk afzonderlijk verkrijgbaar zijn.

Chase a Rainbow producten
Chase a Rainbow

Sail to the Moon™

Bevleugel uw zintuigen met deze citrusbloesemgeur, die u tot nieuwe avonturen inspireert. Kijk omhoog naar de maan en stel u uw volgende avonturen voor. Met deze opwindende citrusbloesemgeur heeft u de ideale metgezel gevonden. Een opwekkend samenspel van pink grapefruit en bessenbloesen in combinatie met een hypnotiserend boeket van bloemengeuren. Voor een bijzonder soort belevenis combineert u de fragrance mist met de douchegel en de Body Lotion, die elk afzonderlijk verkrijgbaar zijn.

Sail to the Moon producten
Sail to the Moon
Believe and Wonder Set Bag

Klantenpromotie:

Gelimiteerd* van 16 juli 2017 t/m 31 augustus 2017. Bij aankoop van een Believe + Wonder set bestaande uit Fragrance Mist, Body Lotion en Shower Gel met de geur van uw keuze krijgt u de Believe + Wonder Set Bag er GRATIS* bij.