Prachtige glow-effecten!

Met aparte combinaties van pigmenten en structuren staan deze levendig sprankelende gelimiteerde* producten voor vernieuwing en de verandering van uw looks voor het lente/zomerseizoen 2017. Laat u betoveren door een veelvoud aan fascinerende kleuren, die reiken van het warme stralen van de ochtendschemering tot de koelere avondstemming.

Gelimiteerde* Eye Colour Palette

De supermooie kleuren zijn gemakkelijk te vervagen en te mengen. Ze verbleken niet en hopen zich ook niet in de ooglidplooi op. U kunt de kleuren apart of in combinatie opbrengen, om een stralend ombré-effect te krijgen.

Verkrijgbaar in Sunlight en Glistening Horizon
Shop the new Mary Kay Eye Color Palettes from the limited-edition Light, Reinvented Collection.

Gelimiteerde* Glossy Lip Oil  

Onze nieuwe innovatieve lippenolie is gemakkelijk op te brengen, plakt niet en geeft uw lippen een verleidelijke glans. Deze Glossy Lip Oil is verrijkt met druivenpitolie en verzorgt uw lippen niet alleen, maar brengt ook vocht in. 

Verkrijgbaar in Magenta Ray

Shop the new Mary Kay Glossy Lip Oils from the limited-edition Light, Reinvented Collection.

Gelimiteerde* Nail Lacquer 

Verwen uw handen met een krasvaste nagellak die gemakkelijk op te brengen is. Experimenteer met de levendige kleuren om moderne looks te creëren.

Verkrijgbaar in Brilliant Violet, Luminous Mauve en Vivid Sunburst
Shop the new Mary Kay Nail Lacquers from the limited-edition Light, Reinvented Collection.

Make-up artist looks

See how-to steps for the Sunrise to Sunset makeup artist look from Mary Kay.

Van zonsopgang tot zonsondergang

Tip van professionals: Een vleugje koraal op uw wangen laat uw gezicht er warmer uitzien en past goed bij intense oogmake-up. 

  • Breng Light Violet uit de Eye Colour Palette in Sunlight op het bovenste ooglid op. Gebruik dan een kwastje om de ogen met Orange te omranden.
  • Breng dan vanaf de buitenste hoek van het bovenste ooglid Pink op en vervaag de kleur naar buiten en in de ooglidplooi. Breng daarna Warm Highlight in de binnenste ooghoek van het bovenste en onderste ooglid op, om een stralend effect te krijgen. 
  • Breng lichtjes Lash Love® Mascara in I ♥ Black op de wimpers op.
  • Voor een natuurlijk glow-effect brengt u Mary Kay® Highlighting Powder op de jukbeenderen op.
  • Aansluitend perfectioneert u de look met wat Glossy Lip Oil in Magenta Ray.
See how-to steps for the Serious Moonlight makeup artist look from Mary Kay.

Verleidelijke maneschijn

Tip van professionals: Laat uw ogen er groter uitzien door met een oogschaduw boven de natuurlijke ooglidplooi nog een ooglidplooilijn op te brengen.

  • Breng Light Blue uit de Eye Colour Palette in Glistening Horizon op het bovenste ooglid op. Gebruik dan een kwastje om het bovenste ooglid met Bright Blue te omranden.
  • Omrand de onderste wimperboog met Violet. Poeder dan wat Violet op de buitenste hoek van het ooglid. Vervaag de kleur naar buiten en in de ooglidplooi. Breng dan White Highlight op de binnenste ooghoek op, strijk de kleur tot aan de wenkbrauwen en vervaag hem.
  • Breng een beetje Lash Love® Mascara in I ♥ Black op de bovenste en onderste wimpers aan.
  • Geef uw look contour door wat Bronzing Powder onder de jukbeenderen op te brengen en dan Highlighting Powder op de jukbeenderen te poederen.
  • Bij de laatste stap brengt u True Dimensions™ Sheer Lipstick in Posh Pink op de lippen aan.

See how-to steps for the Twilight Time makeup artist look from Mary Kay.

Avondschemering

Tip van professionals: Voor een zachtere variant van deze look brengt u geen oogschaduw onder de ogen op, maar accentueert u de oogleden met Light Blue en de ooglidplooi met Violet.


See how-to steps for the Dawn ‘til Dusk makeup artist look from Mary Kay.

Van ochtend- tot avondschemering

Tip van professionals: Een sterk geaccentueerde oogpartij ziet er beter uit met een frisse, schitterende teint. Gebruik daarom geen poeder om uw natuurlijke schoonheid in volle glans te laten stralen.