Glinsterende make-up looks voor elke dag

De gelimiteerde* Mary Kay® Precious Gems trendcollectie zorgt elke dag voor een vleugje glans en dat hele speciale. De hele collectie is bij zelfstandige schoonheidsconsulentes met Mary Kay verkrijgbaar.

Fonkelende ogen

Effectvolle metallic glans benadrukt het natuurlijke stralen van de ogen. De gelimiteerde* Mary Kay® Shimmer Liquid Eye Shadow is gemakkelijk op te brengen en benadrukt de oogleden in glinsterend Graphite en Amethyst. Voor een harmonisch resultaat oogschaduw met de applicator opbrengen en vervolgens met de Mary Kay® Cream Color Brush uitvagen.

Stralende lippen

De gelimiteerde* Mary Kay® Sparkle Lipstick laat de lippen met multidimensionale glans en explosieve kleuren stralen. De formule bevat glansconcentraat, reflecterende pareltjes en hydraterende ingrediënten. Zo geven de prachtige kleuren Sunstone en Ruby het dagelijkse leven wat extra glans en zorgen ze gegarandeerd voor een goed humeur.

Glow all over

De gelimiteerde* Mary Kay® Highlighters geven een prachtige glow aan iedere look voor elke dag. Het zijdezachte, lichtreflecterende poeder is met de Mary Kay® Cheek Brush precies op te brengen, zodat de twee tinten Canary Diamond en Rose Sapphire met hun glanzende finish vanuit elke gezichtshoek voor een stralende glans zorgen.


Perfect adviseren

Uw #mkbeautybff geeft u graag advies over uw perfecte make-up look! Heeft u nog geen zelfstandige schoonheidsconsulente? Vind haar nu! Gewoon in de Consultant Locator uw postcode invoeren en u kunt al contact opnemen met een zelfstandige schoonheidsconsulente.

NU EEN ZELFSTANDIGE SCHOONHEIDSCONSULENTE VINDEN

Hier bestaat geen goed of fout: het gaat er alleen maar om, om met de gelimiteerde* Mary Kay® Precious Gems trendcollectie uw creativiteit de vrije loop te laten. Gebruik deze eenvoudige opmaakstappen voor prachtige make-up looks, waarvan u meteen een goed humeur krijgt, of als inspiratie voor uw eigen creaties.