• Mary Kay® kwastencollectie
  • Maak uw collectie individueel

Mary Kay® Kwastencollectie

Of u nu voor het eerst kleuren gebruikt of er al jarenlang mee speelt, deze collectie is precies wat iedereen die van makeup houdt, nodig heeft om makeup exact aan te brengen en een perfecte, verzorgde look te krijgen.

5 Beoordelingen
1

Mary Kay® wangenkwast
Gewelfde, natuurlijke borstelharen zijn ideaal om kleur over de jukbeenderen te strijken. Breng wangenkleur in een ronddraaiende beweging langs de jukbeenderen aan en begin bij de appeltjes van de wangen. Breng vervolgens mineral highlighting poeder langs de bovenkant van de jukbeenderen aan.

Swirl cheek color in a circular motion along cheekbones, starting at the apples of the cheeks.
2

Mary Kay® poederkwast
Met de borstelige vormgeving kan losse of compacte poeder gelijkmatig worden aangebracht om de foundation te "fixeren" en het gezicht met bronzer contour te verlenen. Met grotere kwasten is het vermengen gemakkelijker. Breng gemakkelijk poeder aan, te beginnen bij de T-zone en naar buiten tot aan de rand van het gezicht stuivend. Of breng bronzer op de decolletézone aan voor een zongekust effect.

Blend loose and pressed powders with ease, starting in the T-zone and dusting outward to the edges of the face.
3

Mary Kay® oogmake-upkwast
Dankzij natuurlijke borstelharen is gelijkmatig aanbrengen en prachtig vermengen van Mary Kay® Mineral Eye Color een kleinigheid. Breng de kleur eerst op de zones van de ogen aan die de meeste kleur moeten krijgen (wimperranden of buitenste ooghoeken) en vermeng het dan in de grotere ooglidzones. Het is belangrijk dat u deze kwast vaak schoonmaakt, omdat u dagelijks verschillende kleuren voor de ogen kunt gebruiken.

Use the Mary Kay® Eye Color brush to apply Mary Kay® Mineral Eye Color with even application.
4

Mary Kay® oogplooikwast
Toelopende natuurlijke borstelharen helpen bij het exacte aanbrengen voor diepte en definitie langs de oogplooi. Geweldig om het ooglid contour te geven en voor smoky effecten. Begin met het aanbrengen in de buitenste plooi en strijk de kleur naar binnen. Gebruik de punt van de kwast om oplichtende highlights in de binnenste ooghoeken aan te brengen.

Contour eyelids and create smoky eye effects using the Mary Kay® Eye Crease Brush.
5

Mary Kay® eyeliner-/wenkbrauwkwastje
Met de stevige, gebogen borstelharen van de eyelinerkwastkant is gecontroleerde definitie van de wimperranden of wenkbrauwen mogelijk en kunt u een zachter eyelinereffect met mineral eye color bereiken; met de stijve borstelharen van de wenkbrauwborstelkant worden de haartjes getemd en de wenkbrauwen in vorm gebracht. Met het minikammetje kunt u geklonterde mascara van de wimpers verwijderen.

The Mary Kay® Eyeliner/Eyebrow Brush is your double-duty beauty tool, perfecting eyeliner and brows.
5 Beoordelingen

Maak uw collectie individueel


Vul uw kwastenset aan met nieuwe professionele kwastjes. Een internationale make-up artist vertelt welke kwasten u nog nodig hebt.

Wellicht heeft u ook belangstelling voor...