Uw kwasten-guide 

Voor een smetteloze look heeft u professionele assistenten nodig. Maar u moet natuurlijk ook weten hoe u ze gebruikt. Deze guide legt uit welke kwasten voor welke producten bedoeld zijn en hoe u daarmee perfecte looks voor elkaar krijgt. 

De essentiële kwastenset 

Met de Mary Kay Essential Brush Collection bent u van het begin af aan optimaal voorbereid. De hoogwaardige en exact gevormde kwasten zijn ideaal om verschillende looks te creëren. En: In de stylishe tas zijn zij altijd keurig opgeborgen.

Poederkwast

Deze kwast is perfect om poeder aan te brengen en te vervagen voor een egaal resultaat op het hele gezicht. De volumineuze, koepelvormig bijgeknipte kwastharen nemen compacte poeder, losse poeder en bronspoeder ideaal op en geven hem gelijkmatig af. 

Complete set

Rougekwast

Dit 3-in-1 multitaskingtalent behaalt bij het highlighten, accentueren en contoureren perfecte resultaten. Gebruik de afgeschuinde kant om te contoureren, het kortere uiteinde voor highlighter en de langste kwastharen om rouge aan te brengen. 

Complete set

Oogschaduwkwastje

Met dit kwastje zijn er geen harde overgangen meer. De conische vorm is ook heel geschikt om highlighter op de wenkbrauwbeenderen aan te brengen en de flexibele kwastharen voegen zich perfect naar de contouren van het ooglid. 

Complete set

Kwast voor middentinten en accentkleuren

Deze kwast is perfect voor de intensievere tinten in de oogplooi. De punt is ideaal om uw look met geconcentreerde kleurpigmenten meer dimensie te verlenen. Oogschaduw kan met de flexibele borstelharen optimaal op de huid worden gedrukt, gestipt of geveegd voordat hij wordt vervaagd.   

Complete set

Kwast voor het vervagen van contouren

Deze assistent is een must voor smoky eyes en uitgeveegde lijnen of voor het highlighten van de binnenste ooghoeken. Hij is perfect om oogschaduw en contourstift op de bovenste en onderste wimperrand te vervagen. Bovendien kunt u een afzonderlijke penseel als lippenpenseeltje gebruiken om de kleur exact aan te brengen. 

Complete set

Meer kwasten: