Lip Liner

Laat uw lippen er jonger uitzien. Om te beginnen brengt u primer op uw lippen aan. Omlijst de lippen lichtjes buiten en binnen de natuurlijke randen met Clear lip liner. Vul de lippen volledig in met lipliner om een matte basis te creëren. Breng dan lippenrood aan indien gewenst.

U kunt lipliner op twee manieren kiezen:

1. Passend bij de natuurlijke kleur van uw lippen. Daarmee kunt u een gelaagde, dimensionele lippenlook creëren.

2. Om uw gekleurde lippenmakeup te verfraaien. Dit gaat op als u echt met kleuren wilt spelen en het leuk vindt kleuren samen te gebruiken.

Als u niet kunt besluiten welke kleur lipliner u zult nemen, zit u altijd goed met Clear. Deze veelzijdige liner kan met elke kleur op iedere huidskleur worden gebruikt en heeft dezelfde voordelen als een gekleurde lipliner.

How to apply lip liner

Smalle lippen voller maken

Om smalle lippen voller te maken gebruikt u eerst concealer of foundation op de lippen om de bestaande rand van de lippen te verdoezelen. Omlijst dan de lippen iets buiten de natuurlijke bovenste en onderste rand. Vul de lippen volledig in met lipliner om een matte basis te creëren. Breng dan desgewenst lippenrood aan. Als u lipgloss gebruikt, breng hem dan alleen in het midden van de lippen aan om een voller effect te krijgen.

How to apply lip liner

Volle lippen smaller maken

Om volle lippen smaller te maken gebruikt u eerst concealer of foundation op de lippen om de bestaande rand te verdoezelen. Omlijst de lippen iets binnen de natuurlijke bovenste en onderste rand. Vul de lippen volledig in met lipliner om een matte basis te creëren. Breng dan desgewenst lippenrood aan.

Apply lip liner to make full lips thinner

Beschreven producten