Suite 13: Een virtuele beauty-belevenis – by Mary Kay

Ontdek in Suite 13 Mary Kay producten zoals nooit tevoren – een unieke, virtuele beauty-ervaring. Zodra u de roze deur door gaat, komt u terecht in een spannende, sprookjesachtig mooie, informatieve 3D-omgeving die gemakkelijk te bedienen is. 


U kunt de Suite 13 op eigen houtje verkennen of uzelf samen met uw zelfstandige schoonheidsconsulente verliezen in deze virtuele beauty wereld, die zorgt voor zin in meer. Uw lievelingsproducten krijgt u dan bij uw zelfstandige schoonheidsconsulente!


Waarom 13?

Hoewel het getal 13 in veel culturen als ongeluksgetal wordt beschouwd, geldt het bij Mary Kay altijd al als het geluksgetal van onze onderneming.

Mary Kay Ash gebruikte al haar spaargeld om op vrijdag 13 september 1963 Mary Kay Inc. op te richten. Later werd ze als 13e in de ‘Hall of Fame’ van de Direct Selling Association opgenomen en kreeg ze bovendien de 13e Entrepreneur of the Year Award van de SMU School of Business. Zelfs het Mary Kay Building in Dallas maakt reclame voor ons favoriete geluksgetal. Toen Mary Kay Ash het gebouw kocht, was het getal 13 niet op de gevel te zien. In plaats daarvan stond er "Penthouse". Natuurlijk heeft Mary Kay Ash dat veranderd. Haar kantoor bevond zich altijd op de 13e verdieping, waar het ook nu nog te zien is.

Het bleek dat nummer 13 alleen maar een kwestie van perspectief is …