BELEEF DE VOORDELEN. KIJK NAAR DE RESULTATEN.

Gun uzelf heel bijzondere verwenmomenten met een extraportie verkoelend, kalmerend vocht. De Mary Kay® Hydrogel Eye Patches zijn het perfecte verzorgingsresultaat voor tussendoor, want zij hebben op veRmoeid uitziende ogen een direct vitaliserend effect. Geniet 20 minuten lang van het verwenmoment met de Eye Patches en verheug u vervolgens over een verzacht uiterlijk van gezwollen en vermoeid uitziende huidzones onder de ogen.

GEBRUIK

Open de pot en verwijder het beschermplaatje van de Mary Kay® Hydrogel Eye Patches.  Neem er met de bijgevoegde minispatel een van de sikkelvormige pads uit en leg deze op de schone huid onder het oog. Neem een tweede pad en leg deze onder het andere oog. Leg vervolgens het beschermplaatje weer in de pot om de pads vers te houden en vochtverlies te voorkomen. Geniet 20 verwenminuten lang van de voordelen van de glinsterende ogenpads. Neem nu de pads af en gooi ze weg. Klop overtollig product behoedzaam in de huid. Gebruik de pads tweemaal per week.

WIJ HEBBEN EEN CADEAUTJE VOOR U

Gelimiteerd* van 16 januari tot 29 februari 2020: Bij aankoop van Mary Kay® Hydrogel Eye Patches en een Mary Kay® Eye Cream** naar keuze krijgt u het exclusieve Mary Kay slaapmasker er gratis* bij.

ALLES VOOR DE OGEN

Oogcrème is een belangrijk bestanddeel van uw verzorgingsroutine, want rond de ogen worden vaak de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar. Geef uw ogen een extraportie liefde en verzorging door effectieve verzorgingsproducten te gebruiken en deze bijzonder behoedzaam aan te brengen.

MUST-HAVES VOOR DE OGEN

Completeer uw opwekkende verzorgingsgevoel met andere producten