MARY KAY BEAUTY MOMENT: AT HOME SPA
 

Het is belangrijk dat je in onze tijd vaker “me-time” – tijd voor jezelf – neemt om de dagelijkse sleur te ontvluchten, je te ontspannen en te relaxen. De Mary Kay Satin lijn ondersteunt u bij het ontspannen en uw persoonlijke beauty moment. Het resultaat is een fluweelzachte, soepele en verfriste huid.


TIME TO RELAX & DE-STRESS
 

Ga meteen van start en gun uzelf uw persoonlijke time-out met de Mary Kay Spa producten voor de perfecte “me-time”:

FLUWEELZACHTE EN SOEPELE HANDEN
 

Gun uw handen tijdens de “me-time” in uw At Home Spa een kleine time-out en schenk ze een extra portie verzorging. Met de verwennende SATIN HANDS® SET WHITE TEA & CITRUS in spa kwaliteit bereikt u een verjongd, gerevitaliseerd uiterlijk van uw handen. Het resultaat zijn fluweelzachte, soepele handen, waarbij droge, ruwe zones worden gladgestreken en de huid een gekalmeerd gevoel wordt geschonken.

In slechts drie stappen bereikt u perfect verzorgde handen:

STAP 1: BESCHERMEN EN VOORBEREIDEN

Masseer de Satin Hands® Softener voor het gebruik van de Satin Hands® Hand Scrub in uw handen.

STAP 2: VERFIJNEN EN GLADSTRIJKEN

Masseer nu de Satin Hands® Hand Scrub behoedzaam in de handen. Spoel de handen daarna zorgvuldig af en droog ze.

STAP 3: VERZORGEN EN KALMEREN

Gebruik de gewenste hoeveelheid Satin Hands® Hand Cream voor de handen.

ZIJDEGLADDE EN VERFRISTE HUID

 

SATIN LIPS® SET

De Satin Lips® Set is perfect voor uw persoonlijke At Home Spa. Verzorgende sheaboter en het frisse aroma van witte thee en citrusnoten zorgen ervoor dat u droge en brosse lippen in een mum van tijd vergeet. De tere huid van de lippen wordt in twee eenvoudige stappen van vocht voorzien en mooi verzorgd. Uw verzorgingsoase wacht op u.

SATIN BODY® INDULGENT SHEA WASH

Maak van uw douche een Wellness Oase. Satin Body® Indulgent Shea Wash hult u in romig schuim, en uw huid zal u dankbaar zijn voor de milde reiniging met sheaboter en weldadig schuim. De droge huid wordt gekalmeerd, zij voelt fluweelzacht en met vocht verzorgd aan. Geniet van het gevoel van een zijdezachte, gladde huid.

SATIN BODY® SILKENING SHEA LOTION

Satin Body® Silkening Shea Lotion met romige sheaboter en verrijkt met vitamine E staat voor luxe en verwennen. Zij kalmeert de huid direct en verzacht droogheid. De huid voelt optimaal verzorgd en fluweelzacht aan.

SATIN BODY® REVITALIZING SHEA SCRUB
 

Geniet van het gevoel van Satin Body® Revitalizing Shea Scrub en zijdegladde, sterkere en verfriste huid. De peeling is zo mild dat u hem elke dag kunt gebruiken en verwijdert droge huidcellen voor een verzorgde huid. Wees blij met een gevitaliseerde, zijdegladde en voelbaar zachte huid.

Deel uw Mary Kay Beauty Moment op Social Media met

#marykaydeutschland

#mkbeautybff