In mei 2018 is het dubbel de moeite waard als zelfstandige schoonheidsconsultant met Mary Kay te starten. 55 jaar geleden heeft Mary Kay Ash haar droomonderneming opgericht om vrouwen de mogelijkheid te geven zelfstandig te werken en daarmee zelf voor het onderhoud van het gezin te zorgen.

"Ik geloof dat mijn droom het leven van duizenden vrouwen ten goede heeft veranderd. Maar ik weet ook dat er nog zo veel levens zijn die op ons wachten."

Mary Kay Ash 

En omdat Mary Kay Ash op 12 mei 2018 haar 100e verjaardag zou vieren, hebben wij iets bijzonders voor iedereen die in mei 2018 besluit zelfstandige schoonheidsconsultant met Mary Kay te worden. Neem contact op met uw Mary Kay schoonheidsconsultant voor nadere informatie, zodat ook u met elan als schoonheidsconsultant kunt starten en zich van de Power of Pink spiegel kunt verzekeren.

Heeft u nog geen zelfstandige schoonheidsconsultant? Met de postcode-zoekfunctie
vindt u in een mum van tijd een zelfstandige schoonheidsconsultant in uw buurt.

De spiegel is met de slogan "The Power of Pink" veredeld, want de kleur PINK is een elementair bestanddeel van ons merk, dat in de loop der tijden is veranderd, net als onze baanbrekende huidverzorging. De tijden dat PINK met breekbaarheid en zachtheid in verband werd gebracht, zijn voorbij. PINK is nu een symbool van de financiële, culturele en persoonlijke power van alle vrouwen en zit vol persoonlijkheid en emoties.