Terugkeer van de Renaissance

De Renaissance beleeft een comeback met de gelimiteerde* Mary Kay® herfst/winter 2018 collectie. Een trend als kunstwerk – moedig en toch niet opdringerig. Voor een look die tegelijkertijd elegant en avantgardistisch is en u in een ander tijdperk terugbrengt.

Klassieke romantiek in combinatie met een moderne stijl. Champagne- en rosékleuren in matte en glanzende finish brengen drama in uw opmaakroutine.
Limited-Edition Mary Kay Reviving Facial Spray by Skindinavia standing against a white background.

Een verzorgingsstap die een belevenis is

De Mary Kay® Reviving Facial Spray by Skindinävia is een snelle vochtboost voor de huid. De lichte spray bevat kokoswater, vol met elektrolyten, vitamine B3, een trio van mineralen en een energie opwekkende kokosgeur, en is de perfecte aanvulling op uw huidverzorgingsprogramma.
Limited-Edition Mary Kay Chromafusion Eye Shadow Bundle in Opulent Golds placed in the Mary Kay Petite Palette and as loose crumbles.

Opulent Golds

Gouden tijden beleeft u met de uitgegoten kleuren van dit gelimiteerd verkrijgbare* Eye Shadow Set** Opulent Golds. Herinner met deze vier kleuren van de Mary Kay Chromafusion™ Eye Shadow de gouden accenten van de Renaissance: Onyx, Heirloom Gold, Gold Status en Biscotti.
Limited-Edition Mary Kay Chromafusion Eye Shadow Bundle in Romance Revival placed in the Mary Kay Petite Palette and as loose crumbles.

Romance Revival

Klassiek-romantisch in moderne kleuren is precies uw ding? Hier is het gelimiteerd verkrijgbare* Eye Shadow Set Romance Revival voor u. Champagne- en rosékleuren, samengesteld in een matte en metallic finish; perfect als u uw beauty-routine met wat Renaissance-drama wilt aanvullen. De gelimiteerde* Eye Shadow Set** bevat de volgende kleuren: Ember Glow, Midnight Orchid, Soft Heather en Polished Shell.
Limited-Edition Gel Eyeliner with Expandable Brush Applicator in Espresso Ink and Ornate Orchid as part of the Limited-Edition Mary Kay Fall Winter 2018 Color Collection.

Zo precies als een stift, zo intensief als een vloeibaar product, zo soepel als een gel 

Penseelstreken zo mooi als een kunstwerk uit de Renaissance – met de gelimiteerde* Mary Kay® Gel Eyeliner. De gel-eyeliner accentueert ogen voor prachtige looks met precisie en een intensief kleurresultaat.
Limited-Edition Mary Kay Collection Bag standing against a white background.

Ons geschenk voor u - GELIMITEERD* van 16 oktober tot 30 november 2018

Bij aankoop van een Mary Kay At Play® Matte Liquid Lip Color in een kleur naar keuze plus een gel-eyeliner van uw keuze en de Mary Kay® Chromafusion™ Eye Shadow Set van uw keuze, krijgt u het tasje in trendy Mary Kay design er gratis* bij.