Dubbel gebruik met producten die zorgen voor rode, stralende wangen en gedurfde, metaalkleurige ogen.

DYNAMISCH DUO

All shades of the Mary Kay Foil Eye Shadow Duo with product crumbles

Word verliefd op de intense glans van de contrasterende kleuren in alle drie de oogschaduw-duo’s. Het rijke pigment wordt versterkt door parelglans, wat de reflectiekracht van je look weer versterkt. De lichte poederformule heeft een zijdeachtige touch en laat een crèmige finish achter.

Wist je dat?
Het unieke polymeernetwerk in deze oogschaduw hecht aan je ooglid en maakt het je mogelijk om je adembenemende look grenzeloos te rocken.
Rubs of the Mary Kay Cream Blush Duo Stick

Deze luxueuze crèmerouge geeft je het beste van beide kanten. Gebruik de matte kant om een gedempte kleur te krijgen, die past bij je expressieve ogen. Voor wat glamour breng je wat glans aan, of combineer ze allebei voor een heel eigen look. Gebruik de rouge zonder te aarzelen, de formule is vetvrij, houdt lang en hoopt zich niet op in rimpeltjes.

Wist je dat?
Hoewel je de voordelen van een crèmerouge hebt, is dit duo bestand tegen zweet en geeft het een poederige, fluwelen finish.
Close up of model wearing Glimmer and Glam makeup artist look from Mary Kay

Wat kan er beter zijn dan deze betoverende nieuwe producten, waarvan je plezier hebt, met de deskundige tips van de Mary Kay merkambassadeur en global make-up artist Luis Casco vol zelfvertrouwen te dragen? “De oogschaduw bespaart je het oplossen van raadsels, omdat je geen bij elkaar passende kleurschakeringen hoeft uit te kiezen.” Hij stelt voor de ene kleur als eyeliner en de andere als oogschaduw te gebruiken, om een schitterende, opvallende look te creëren. Als het om de Mary Kay® Cream Blush Duo Sticks gaat, blijkt hij helemaal verliefd op de formule te zijn. “Ze werken verbazend goed, ook bij iedereen bij wie rouge de neiging heeft om te verdwijnen.” Hij adviseert de rouge eerst met de vingers te verdelen en dan poederrouge er overheen op te brengen voor een lange houdbaarheid.