Berry Lips Look

In 2001 werd TRIBUTE TO BAMBI opgezet, om kinderen in nood te helpen, en daarbij te profiteren van de aandacht voor de mediaprijs BAMBI. De stichting steunt hulpprojecten in heel Duitsland voor kinderen en jongeren en vraagt aandacht voor thema's die weinig gehoor krijgen in de samenleving.

Het charity-event TRIBUTE TO BAMBI vindt plaats op 5 oktober 2017 in Berlijn. Samen met bekende partners uit de wetenschap en geëngageerde sterren heeft TRIBUTE TO BAMBI tot doel geld op te halen voor hulpbehoevende kinderen in Duitsland en misstanden in de samenleving aan het licht te brengen. 

Mary Kay ondersteunt TRIBUTE TO BAMBI 2017 als exclusieve beauty-partner met de beperkt verkrijgbare Love & Lipstick Box, met daarin de Satin Lips® Shea Butter Balm, de Gel Semi-Matte Lipstick in Crushed Berry, de Lip Liner Berry en een mini-uitvoering van de Lash Intensity™ Mascara. Per verkochte BERRY LIPS-look schenkt Mary Kay 2 euro aan TRIBUTE TO BAMBI - hulp voor kinderen in nood.

Meer informatie over de Mary Kay liefdadigheidsprojecten

Deze look is exclusief ontwikkeld voor de samenwerking met TRIBUTE TO BAMBI door Luis Casco, brand-ambassador en Global Makeup Artist van Mary Kay. Voor elke aankoop van de beperkt verkrijgbare BERRY LIPS schenkt Mary Kay € 2,– aan TRIBUTE TO BAMBI - hulp voor kinderen in nood.
Tribute to Bambi