Huidverzorging met geluidspower

Uw huid verdient uitmuntende verzorging – en hier gaat ons NIEUWE Skinvigorate Sonic™ huidverzorgingssysteem een rol spelen. Beleef een gezonder uiterlijk en huidgevoel met het verzorgingssysteem dat alles verandert.

Opgelet: in de actieperiode van 16 juli tot 31 augustus hebben wij een prachtig cadeau voor u.*

60 seconden voor superzuivere huid

Het Skinvigorate Sonic™ huidverzorgingssysteem verwijdert naar klinisch is aangetoond 4 x meer vuil, vet, onzuiverheden, make-up en schadelijke stoffen uit het milieu dan het reinigen met de hand alleen.** Het Skinvigorate Sonic™ borstel-opzetstuk maakt gebruik van de power van geluidstechnologie en 20.000 microborstelhaartjes voor de dieptereiniging van uw huid. Een automatische een-minuut timer zorgt voor gelijkmatige reiniging en dankzij de drie snelheden kunt u reinigen zoals het voor u prettig is.

De perfecte combinatie

Gebruik een Mary Kay reinigingsproduct samen met uw nieuwe Skinvigorate Sonic™ huidverzorgingssysteem voor een buitengewone reiniging.

Beauty voor onderweg

Met het chique en handige reistasje bent u onderweg perfect uitgerust. Bij aankoop van een Skinvigorate Sonic™ huidverzorgingssysteem en een Mary Kay® Cleanser*** naar keuze krijgt u het chique en handige reistasje er gratis* bij.