Wij veranderen levens

Wij zetten ons er op de hele wereld elke dag voor in het leven van vrouwen en kinderen te verbeteren. In ruim 40 landen maken wij vrouwen sterk, veranderen het leven van kinderen ten goede en inspireren anderen.

Wij verkopen producten met een hart

Onze producten doen goed! Sinds 12 mei 2021 doneert Mary Kay Duitsland in het kader van de actuele Pink Changing Lives campagne € 2,– uit de verkoop van elke gelimiteerde* Mary Kay® Unlimited Lip Gloss aan de Cleft-Kinder-Hilfe Professor Hermann Sailer Stiftung. Dankzij de stichting kunnen voor kinderen met een gespleten gehemelte operaties worden gefinancierd – met slechts € 300,– kunnen wij samen een kind een glimlach schenken. Help ons daarbij!
 

Kinderen een glimlach schenken

Joshua heeft een eenzijdig gespleten gehemelte. Inmiddels kon hij in Kenia worden geopereerd en al gauw zal er behalve een litteken niets meer te zien zijn. Wij hopen dat Joshua en zijn familie door onze hulp met vreugde de toekomst in kunnen kijken.

Ons charityproduct

De gelimiteerde* Mary Kay® Unlimited Lip Gloss! Soepele, volumineuze lippen zonder compromissen: met zijn hydraterende, hooggepigmenteerde technologie, waarvoor octrooi is aangevraagd, zorgt de lipgloss voor zijdeachtige glans – helemaal zonder uit te lopen of een plakkerig gevoel achter te laten. Perfect verzorgd worden de lippen dankzij vitamine C en E.

Meer informatie over ons Pink Changing Lives product ▸

Welke organisaties steunen wij?

Cleft-Kinder-Hilfe Professor Hermann Sailer Stiftung

Dankzij de Cleft-Kinder-Hilfe Professor Hermann Sailer Stiftung kunnen operaties worden gefinancierd en kan de families van de cleft-kinderen een normaal leven worden geschonken. De kleine Vileena heeft dankzij donaties al hulp gekregen. Op de foto's zien wij haar voor en na de operatie. Want al met € 300,– wordt de complete operatie van een cleft-kind in India gefinancierd. Een belangrijke stap voor een leven zonder lijden.

FLY & HELP

De Reiner Meutsch Stichting FLY & HELP wijdt zich aan het steunen en opvoeden van kinderen en jongeren. Met behulp van donaties worden overal ter wereld nieuwe scholen gebouwd. De afgelopen jaren hebben wij samen met onze zelfstandige schoonheidsconsulentes met Mary Kay donaties voor de bouw van scholen in onder meer Rwanda, Kenia, Tsjaad, Namibië, Togo en Ethiopië vergaard. Momenteel houden wij inzamelingen voor donaties voor de negende Mary Kay school, die in Burkina Faso moet worden gebouwd.

HORIZONT e.V.

De vereniging zonder winstoogmerk HORIZONT e.V. is door de actrice Jutta Speidel opgericht en heeft zich ten doel gesteld moeders zonder vaste woonplaats samen met hun kinderen alsmede sociaal benadeelde gezinnen onderdak te verlenen en te begeleiden. De HORIZONT huizen bieden een beschermde ruimte voor getraumatiseerde gezinnen. Vooral in tijden als deze zijn veilige toevluchtsoorden van bijzonder grote waarde.

Die Arche

Iets terugdoen is diep in onze waarden verankerd, daarom steunen wij Die Arche in Duitsland bij belangrijke projecten. Samen met onze zelfstandige schoonheidsconsulentes met Mary Kay vervullen wij hartenwensen door kinderen te kans te geven eens per jaar met vakantie te gaan.

Onze planeet voor toekomstige generaties beschermen

Wij houden van de wereld waar wij leven! Daarom betekent "iets terugdoen" voor ons ook dat wij ons om onze planeet bekommeren en de grondstoffen van onze aarde voor toekomstige generaties beschermen. Overal waar het mogelijk is gebruiken wij gerecycelde  materialen, bieden innovatieve en milieuvriendelijke producten aan en vertrouwen op duurzame energieën. Op de hele wereld heeft Mary Kay al in totaal ruim een miljoen bomen geplant.

Momenteel ondersteunt Mary Kay een actie van de Bundesverband Direktvertrieb Deutschland e.V.: de BDD CleanUps. Ons gezamenlijke doel: tot 19 september 2021, de volgende International Coastal CleanUp Day, willen wij 20 ton (plastic) afval verzamelen en daarmee de aandacht vestigen op de vervuiling van de wereldzeeën.

GERECYCELDE
VERPAKKINGEN

DUURZAME
ENERGIEËN

INNOVATIEVE PRODUCTEN