Carrière bij Mary Kay

Al bijna 50 jaar biedt Mary Kay haar personeel meer dan alleen maar werk. Onze medewerkers hebben de missie van het bedrijf in hun hart gesloten om het leven van vrouwen over de hele wereld te verrijken. Zij ondersteunen de zelfstandige verkoopmedewerkers om de vele mogelijkheden en voordelen van Mary Kay optimaal te benutten. In 1936 maakte Mary Kay Ash ondanks de omstandigheden het onmogelijke waar. En bij Mary Kay gebeurt dat nog iedere dag.

Werken bij Mary Kay Cosmetics GmbHWij zijn de Duitse dochteronderneming van Mary Kay, een van de leidende directselling bedrijven voor huidverzorging en decoratieve cosmetica. De producten van het multimiljard-dollar bedrijf worden in bijna 40 landen wereldwijd verkocht. Sinds 1986 zijn wij zeer succesvol op de Duitse markt en we groeien nog steeds in Duitsland, Nederland en Zwitserland.

Huidige vacatures:

Momenteel zijn er helaas geen vacatures. Contact:

Mary Kay Cosmetics GmbH
Personeelsafdeling
Kistlerhofstrasse 75
D-81379 München Duitsland
Bewerbungen@mkcorp.com


Wilt u zelfstandige schoonheidsconsulente worden?

Maak van beauty uw business. Als wij eerlijk zijn, zijn wij toch altijd op zoek naar iets "meer" in het leven: naar meer vrije tijd, meer ontspanning, meer liefde, meer geld  …  NU is het juiste moment om iets nieuws te beginnen. Het was nog nooit zo makkelijk en tevens zo leuk een zelfstandig bestaan vanaf de bank op te bouwen, flexibel te werken en daarmee een inkomen te hebben. Informeer vrijblijvend naar de Mary Kay businessmogelijkheid – zij zou ook uw leven kunnen veranderen. #womenempowerment #femalebusiness
Nu informeren

Onze waarden

 

Go-give spirit

De spirit van het geven en delen. Mary Kay Ash gaf vorm aan dit begrip om het onbaatzuchtige streven naar een grotere zaak te beschrijven: een dynamische gedachte anderen te helpen zonder er iets voor terug te verwachten, die overal ter wereld voorhanden is.

DE GOUDEN REGEL

"Behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden." 
Als hoeksteen van ons dagelijkse samenleven creëren wij daarmee een sfeer van teamwork, respect voor anderen en het stimuleren van relaties die zijn opgebouwd op vertrouwen, eerlijkheid en zorg.

"GEEF MIJ HET GEVOEL DAT IK BELANGRIJK BEN!"

Stel u voor dat iedereen die u tegenkomt, een bord om zijn of haar nek draagt waar die zin op staat. Ieder mens is waardevol, verdient erkenning en wordt met zijn unieke eigenschappen gewaardeerd. Bij Mary Kay is dat precies de geleefde werkelijkheid.

EVENWICHT VAN DE PRIORITEITEN

Leef naar uw evenwicht van de prioriteiten in uw leven. Bij Mary Kay begrijpen wij dat een succesvolle carrière slechts een deel van een harmonisch leven is – naast familie, vrienden, sport... en alles waar u van houdt.