Start uw eigen Beauty Business

Zijn hoogwaardige schoonheidsproducten precies uw ding? Perfect, want rond de fantastische Mary Kay producten kunt u uw zaak precies zo opbouwen als u dat wilt. Als bijverdienste, beauty als hobby, kans op een carrière of om mooie premies te krijgen … U beslist!

Je kunt vandaag uw Beauty Business starten. Zonder grote aanvangsinvestering; zonder risico of verplichting, zonder beperkingen.

Uw volgende drie stappen


Uw #mkbeautybff legt u alles uit over de Mary Kay Beauty Business.

Consulente vinden en contact opnemen


Vul de online Mary Kay overeenkomst in & kies uw startpakket.

Direct naar de online overeenkomst


Let’s go – u krijgt uw welkomst-e-mail & uw startpakket.

Er begint iets moois!


Heeft u nog vragen? Wij hebben de antwoorden!

Wie zit er achter het merk Mary Kay verborgen?

Mary Kay is een multimiljardendollar-bedrijf met het hoofdkantoor in Texas, Dallas, Verenigde Staten, waarvan de producten wereldwijd in meer dan 35 landen exclusief door zelfstandige schoonheidsconsulentes worden verkocht (directe verkoop). De Duitse markt blikt op meer dan 35 jaar, de Nederlandse markt op meer dan 23 jaar en Zwitserland op meer dan 22 jaar succes terug.

Hierbij is alles begonnen met EEN vrouw: in 1963 liet Mary Kay Ash haar droom in vervulling gaan en richtte ze een bedrijf op, dat nu nog ontelbare vrouwen controle over hun eigen toekomst geeft.

Kom hier meer te weten over onze oprichtster.

Wat is er zo bijzonder aan Mary Kay?

Het bijzondere bij Mary Kay is niet alleen het fantastische productassortiment (meer dan 200 zeer effectieve producten), maar vooral de uitstekende service: Mary Kay producten worden uitsluitend via zelfstandige schoonheidsconsulentes verkocht. Het grote voordeel van dit verkoopconcept? Onze zelfstandige schoonheidsconsulentes kunnen u heel individueel en persoonlijk advies geven. Klanten die al precies weten welke producten bij hen passen, vragen deze heel eenvoudig en snel bij hun #mkbeautybff aan.

We bieden vrouwen de mogelijkheid, als zelfstandige onderneemsters succesvol te zijn – en dat door producten die hen mooier en zelfbewuster laten zijn. Wij maken vrouwen sterk. Daar slaat ons hart voor.

Wij zijn een onderneming met een hart, dat hoop geeft, door talrijke hulporganisaties te steunen, waarvoor het welzijn van vrouwen en kinderen net zo belangrijk is als voor ons – samen doen we iets goeds.

Meer informatie over onze productbelofte en ons sociaal engagement.

Wat betekent ‘directe verkoop’ en past dat bij mij?

Directe verkoop betekent dat producten direct door iemand aan iemand anders worden verkocht, zonder dat daarvoor een vaste winkelplaats nodig is. Met een zaak voor directe verkoop heeft u de keuze hoe en waar u uw klanten advies geeft: persoonlijk ter plaatse of virtueel? Via social media, catalogussen of online catalogussen, via messenger of telefonisch – u bent uw eigen baas en u beslist.

Directe verkoop is in principe geschikt voor iedereen, onafhankelijk van de leeftijd, het geslacht of het inkomen. Dit bedrijfsmodel past perfect bij mensen die meer flexibiliteit qua tijd, vrijheid en zelfbeschikking willen. Heeft u graag contact met mensen en wilt u graag iets bijverdienen, zonder veel te investeren en zonder risico? Wilt u graag een inkomen dat naar boven geen grenzen kent? Directe verkoop als verkoopconcept heeft dit allemaal te bieden.

Als u dit interessant vindt klinken, twijfel dan niet om contact op te nemen met een zelfstandige schoonheidsconsulente. Zij zal u uit persoonlijke ervaring alles over de voordelen van directe verkoop vertellen en u begeleiden bij de start van uw leven als zelfstandige met Mary Kay. Met Mary Kay bent u zelfstandig, maar nooit alleen!

Vind hier een zelfstandige schoonheidsconsulente en neem contact op met haar.
Wat is het Bundesverband Direktvertrieb Deutschland e. V. (BDD)?

Mary Kay is lid van het Bundesverband Direktvertrieb Deutschland e. V. (BDD). De in 1967 opgerichte Duitse federatie vertegenwoordigt in Duitsland de belangen van ondernemingen waarbij de persoonlijke klantenbenadering in het middelpunt van hun verkoopbeleid staat. Tot de taken behoren het positief positioneren van de bedrijfsvorm bij het brede publiek en het bevorderen van de zelfstandige verkoop van de leden. Alle bij de BDD aangesloten ondernemingen zetten zich in voor faire en serieuze directe verkoop en hebben zich ertoe verbonden zich te houden aan gedragsnormen. Meer informatie vindt u op www.direktvertrieb.de.

Wat moet ik meenemen om succesvol met Mary Kay door te starten?

Het is heel eenvoudig: als zelfstandige schoonheidsconsulente met Mary Kay bent u uw eigen baas en beslist u zelf, wanneer en hoelang u werkt. U bepaalt het verloop van uw dag en de snelheid waarmee u uw zaak opbouwt.

Als u alleen maar een klein neveninkomen als doel heeft, zal de tijd die u investeert te overzien blijven. Als u met Mary Kay op lange termijn een bestaan wilt opbouwen, moet u vanzelfsprekend meer tijd investeren.

Het maakt niet uit waarvoor u kiest: met uw Mary Kay zaak heeft u het in de hand om werk en gezin zo met elkaar te combineren, dat het bij uw persoonlijke behoeften past. In vergelijking met een vaste aanstelling, waarbij u gewoonlijk de tijd tussen 9 en 17 uur op kantoor doorbrengt, bent u met Mary Kay veel flexibeler en bepaalt u uw eigen Work-Life-Balance.

We maken de start van uw Beauty-zaak gemakkelijker met een van de Mary Kay startpakketten, dat u uitkiest. Zo krijgt u voor slechts € 59,- of € 99,- producten waarop u dol op zult zijn, ondersteuningsmateriaal en alle belangrijke informatie.

Er is geen basiskennis nodig, meer hoeft u voor een start met Mary Kay niet mee te nemen.

Welke voordelen heb ik als zelfstandige schoonheidsconsulente met Mary Kay?

Als zelfstandige schoonheidsconsulente met Mary Kay profiteert u over de hele lijn:

  • Mary Kay staat voor innovatieve beauty-producten uit de categorieën huidverzorging, make-up; lichaamsverzorging en parfum. We hebben wereldwijd meer dan 1.500 patenten.
  • U vergaart inkomen door schoonheidsproducten te verkopen. En wel met een winstmarge van tot 50% – een van de hoogste winstmarges in de branche van de directe verkoop.
  • Bij ons is waardering heel belangrijk – in de vorm van erkenning, fantastische premies, adembenemende reizen …
  • Zekerheid dankzij de 100% omruilgarantie.
  • Flexibele werktijden – perfect te combineren met gezin en vrije tijd. U bepaalt hoeveel tijd u in uw zaak investeert. Alles kan, niks moet.
  • Ondersteunend samenwerken door succesvolle zakenvrouwen #womenempowerment
Hoeveel geld kan ik als zelfstandig schoonheidsconsulente verdienen?

Hoeveel geld je verdient, hangt van verschillende factoren af. Onder andere van hoe je je zaakt leidt en hoeveel tijd je in je zaak investeert. De inkomensmogelijkheden van een zelfstandige schoonheidsconsulente met Mary Kay liggen naar boven toe helemaal open.

Met Mary Kay kan minstens 40% van de inkomsten aan u toekomen – dat is een van de hoogste winstmarges in de branche van de directe verkoop.

Hoeveel winst u met uw zaak maakt, hangt af van de tijd die u aan uw zaak besteedt en uw huidige inkomenssituatie.

Veel zelfstandige schoonheidsconsulentes werken parttime of hebben financiële doelen op korte termijn of neveninkomsten als doel. Anderen bouwen hun Mary Kay zaak dan weer systematisch uit, tot ze er met fulltime werken van kunnen leven. Hoeveel u met uw Mary Kay zaak verdient, heeft u zelf in de hand.

Hoeveel voorraad moet ik als zelfstandig schoonheidsconsulente inkopen?

We maken de start van uw Beauty-zaak gemakkelijker met een van de Mary Kay startpakketten, dat u uitkiest. Zo krijgt u al bij het begin producten waar u dol op zult zijn, ondersteuningsmateriaal en alle belangrijke informatie.

Vraagt u zich af hoeveel voorraad u daarnaast nodig heeft om met uw Mary Kay zaak te starten? Alles kan, niks moet. De inkoop van producten is uw eigen beslissing en geen voorwaarde om als zelfstandige schoonheidsconsulente met Mary Kay te werken. We raden u aan om voor uzelf concrete doelen te stellen en daarna te beslissen welke voorraad u nodig heeft om die doelen te bereiken. Door een bepaalde basisvoorraad kunt u ervoor zorgen dat uw klanten hun favoriete producten meteen ontvangen, en tevreden klanten zijn trouwe klanten.

Wanneer u bij de inkoop van producten over uw voorraad beslist, kunt u er altijd op vertrouwen dat u bij elk product nuttig materiaal met waardevolle informatie en verkooptips krijgt. Bovendien kunt u zich altijd tot andere zelfstandige schoonheidsconsulentes wenden, die u met hun kennis en ervaring zullen bijstaan. Met Mary Kay bent u wel zelfstandig, maar nooit alleen!

Als u ondanks alles toch beslist dat een eigen zaak met Mary Kay niets voor u is, nemen we alle ongebruikte producten in de oorspronkelijk verpakking die niet ouder dan een jaar zijn, tegen 90% van de aankoopprijs van u terug.

Hoe vaak brengt Mary Kay nieuwe producten op de markt, die ik mijn klanten kan aanbieden?

In een branche die zo innovatief is als die van de schoonheid, is het belangrijk regelmatig nieuwe producten in te voeren, die zijn afgestemd op de veranderende behoeften van onze klanten en die de actuele trends volgen.

Onze basis-productlijnen worden om de drie tot vijf jaar grondig herzien. Elk seizoen verschijnen er bovendien nieuwe huidverzorgingsproducten, make-up collecties en gelimiteerde edities. Van tijd tot tijd veranderen we ook het ontwerp van onze verpakkingen, om onze producten altijd modern en bij de tijd passend te presenteren.

Kom hier meer te weten over onze productbelofte.


Zelfbewust. Mooi. Verbonden.