Begin iets moois


Als we eerlijk zijn, zijn we toch altijd op zoek naar iets ‘meer’ in het leven: naar meer vrije tijd, meer ontspanning, meer liefde, meer geld ... NU is het juiste moment om iets nieuws te beginnen. Mary Kay ondersteunt vrouwen erbij hun eigen weg te gaan en het is nog nooit zo eenvoudig geweest en tegelijkertijd zo plezierig om vanaf de zitbank zelfstandige te worden, flexibel te werken en geld te verdienen.

Er zijn zoveel mogelijkheden, maar waar moet je beginnen? Dat vragen veel klanten zich af wanneer ze voor de eerste keer de Beauty Business met Mary Kay leren kennen. En het mooie is: iedere vrouw ziet een andere mogelijkheid en heeft een andere reden om te starten. Als bijverdienste, beauty als hobby, begin van een nieuwe carrière, of om geweldige premies te krijgen ...

Uw volgende drie stappen


Uw #mkbeautybff legt u alles uit over de Mary Kay Beauty Business.

Consulente vinden en contact opnemen


Vul de online Mary Kay overeenkomst in & kies uw startpakket.

Direct naar de online overeenkomst


Let’s go – u krijgt uw welkomst-e-mail & uw startpakket.

Er begint iets moois!


Heeft u nog vragen? Wij hebben de antwoorden!

Wie zit er achter het merk Mary Kay verborgen?
Alles begon met ÉÉN vrouw: in 1963 vervulde Mary Kay Ash haar droom en richtte een onderneming op die tot nu toe ontelbare vrouwen zeggenschap over hun eigen toekomst heeft gegeven. Thans is Mary Kay een multimiljard-dollar onderneming met producten die wereldwijd in ruim 40 landen worden verkocht. De Duitse markt kijkt terug op ruim 35 jaar, de Nederlandse markt op ruim 23 jaar en Zwitserland op ruim 22 jaar succes.

Wij maken vrouwen sterk. Dat is onze hartslag. Mary Kay verrijkt elke dag het leven van vrouwen doordat wij hun mogelijkheden bieden als zelfstandige ondernemers succes te hebben en hen met producten verwennen waarmee zij mooier en zelfbewuster worden. Wij zijn een onderneming met een hart, die hoop schenkt door talrijke hulporganisaties te steunen die het welzijn van vrouwen en kinderen net zo belangrijk vinden als wij – samen doen wij goed.

Het bijzondere bij Mary Kay is niet alleen het geweldige productassortiment maar vooral de uitstekende service: Mary Kay producten worden uitsluitend via zelfstandige schoonheidsconsulentes verkocht. Het grote voordeel van dit verkoopconcept? De persoonlijke relatie, individueel advies en de uitstekende klantenservice!

Kom HIER nog meer te weten over onze onderneming, onze oprichtster, onze productbelofte en onze sociale inzet.

Als ook u van beauty uw business maakt en met Mary Kay de stap naar de zelfstandigheid wilt wagen, aarzel dan niet contact op te nemen met een zelfstandige schoonheidsconsulente. Zij zal u uitleggen wat de vele voordelen zijn en hoe u met uw Mary Kay business kunt starten. Informeer vandaag nog vrijblijvend naar de Mary Kay businessmogelijkheid. Vind HIER een zelfstandige schoonheidsconsulente met Mary Kay en neem contact met haar op.
Wat betekent ‘directe verkoop’ en past dat bij mij?
Directe verkoop biedt de mogelijkheid producten of services direct van een persoon aan een andere te verkopen zonder dat daarvoor een vaste winkelruimte nodig is. Met een business in de directe verkoop hebt u de keus of u uw klanten in een persoonlijke gesprekssituatie wilt adviseren dan wel via online kanalen, social media, catalogussen, messenger-services of de telefoon contact met hen wilt opnemen.

Mary Kay is lid van de Bundesverband Direktvertrieb Deutschland e. V. (BDD). Deze in 1967 opgerichte federale vereniging vertegenwoordigt in Duitsland de belangen van ondernemingen bij wie het persoonlijke aanspreken van klanten in het middelpunt van hun afzetpolitiek staat. Haar taken zijn onder meer de positieve positionering van de verkoopvorm voor het grote publiek en het stimuleren van de zelfstandige verkoop door haar leden. Alle lidondernemingen van de BDD hebben zich tot faire en serieuze directe verkoop verplicht en hebben toegezegd de gedragsnormen te zullen naleven. Nadere informatie vindt u op www.direktvertrieb.de.

Directe verkoop is in principe geschikt voor iedereen – onafhankelijk van leeftijd, geslacht of inkomen. Dit zakenmodel past perfect bij mensen die hun tijd flexibeler willen kunnen indelen en meer vrijheid van handelen willen hebben. Bovendien zou ons verkoopconcept heel goed bij u kunnen passen als u:

• ondernemingsgeest heeft
• graag met mensen samenwerkt
• een flexiblere werkomgeving wilt
• er graag iets bij wilt verdienen  zonder veel te investeren
• een inkomen wilt dat naar boven niet aan grenzen is gebonden

Als dit verkoopconcept interessant voor u klinkt, aarzel dan niet contact op te nemen met een zelfstandige schoonheidsconsulente. Zij zal u alles over de voordelen van de directe verkoop uit haar persoonlijke ervaring vertellen en u bij uw start in de zelfstandigheid met Mary Kay begeleiden. Met Mary Kay bent u zelfstandig, maar nooit alleen! Vind HIER een zelfstandige schoonheidsconsulente met Mary Kay en neem contact met haar op.
 
Wat moet ik meenemen om succesvol met Mary Kay door te starten?
Het is heel makkelijk: als zelfstandige schoonheidsconsulente met Mary Kay bent u uw eigen baas en besluit zelf wanneer en hoe lang  u werkt. U bepaalt hoe uw dagelijks ritme eruitziet en met welke snelheid u uw business opbouwt. Wanneer u slechts een kleine bijverdienste als doel voor ogen heeft, hoeft u niet al te veel tijd te investeren. Wanneer u met Mary Kay op termijn een bestaan wilt opbouwen, zult u ook meer tijd moeten investeren. Waar u ook voor kiest: met uw Mary Kay business hebt u het in de hand werk en gezin zo met elkaar in overeenstemming te brengen als het bij uw persoonlijke behoeften past. Vergeleken met een vaste baan, waarbij u gewoonlijk de tijd tussen 9 en 17 uur op kantoor doorbrengt, bent u met Mary Kay veel en veel flexibeler. #worklifebalance

De start met Mary Kay maken wij makkelijk voor u met een van de Mary Kay startpakketten die u uitkiest. Zo krijgt u producten waar u dol op zult zijn, ondersteunend materiaal en alle belangrijke informatie. 

Wanneer u zelfstandige schoonheidsconsulente met Mary Kay wilt worden en zo heel makkelijk uw zelfstandigheid wilt opbouwen, aarzel dan niet contact op te nemen met een zelfstandige schoonheidsconsulente. Zij zal u alles over Mary Kay beautybusiness vertellen, met u de online overeenkomst invullen en een startpakket uitkiezen. Het is zo makkelijk. Vind HIER een zelfstandige schoonheidsconsulente met Mary Kay en neem contact met haar op.
Hoeveel geld kan ik als zelfstandig schoonheidsconsulente verdienen?
De mogelijkheden tot geldverdienen die een zelfstandige schoonheidsconsulente met Mary Kay heeft, zijn naar boven niet begrensd. Het is echter niet mogelijk een bepaald inkomstenniveau te garanderen. Uw verdienste als zelfstandige schoonheidsconsulente met Mary Kay hangt van talrijke verschillende factoren af, onder meer uw persoonlijke doelen alsmede de tijd en moeite die u bereid bent in uw business te investeren. Veel zelfstandige schoonheidsconsulentes werken in deeltijd of werken voor financiële doelen op korte termijn dan wel voor een bijverdienste. Anderen echter bouwen hun Mary Kay business systematisch op tot zij er fulltime van kunnen leven. Hoeveel u met uw Mary Kay business verdient, ligt helemaal aan uzelf.

Onze oprichtster Mary Kay Ash heeft het ooit zo geformuleerd: „Neem u doelen voor en houd eraan vast tot zij werkelijkheid worden. U moet eraan geloven voordat het gebeurt. Alles wat u zich kunt voorstellen, kunt u ook bereiken.”
Hoeveel voorraad moet ik als zelfstandig schoonheidsconsulente inkopen?
De start naar zelfstandigheid met Mary Kay maken wij makkelijk voor u met een van de Mary Kay startpakketten die u uitkiest. Zo krijgt u al meteen producten waar u dol op zult zijn, ondersteunend materiaal en alle belangrijke informatie. Vraagt u zich af hoeveel magazijnvoorraad u bovendien nodig heeft om met uw Mary Kay business te starten? De inkoop van producten is een persoonlijk besluit en geen voorwaarde om als zelfstandige schoonheidsconsulente met Mary Kay te werken. Wij adviseren u zich concrete doelen voor te nemen en dan te beslissen welke magazijnvoorraad u nodig heeft om die te bereiken. 

Onze oprichtster Mary Kay Ash was van mening dat het voor een Mary Kay business nuttig kan zijn steeds een zekere basisvoorraad producten in voorraad te hebben. Daardoor kunt u ervoor zorgen dat uw klanten de gewenste producten meteen krijgen – en tevreden klanten zijn loyale klanten! Zij zullen steeds weer bij u terugkomen – zo bouwt u mettertijd een vaste klantenkring op.

Wanneer u besluit producten voor uw magazijn te kopen, kunt u er steeds op vertrouwen dat u bij elk product handig materiaal met waardevolle informatie en verkooptips krijgt. Bovendien kunt u altijd terecht bij andere zelfstandige schoonheidsconsulentes, die u met hun kennis en ervaring bijstaan. Met Mary Kay bent u wel zelfstandig, maar nooit alleen! #bettertogether

Mocht u ondanks alles besluiten dat een eigen business met Mary Kay niets voor u is, dan kopen wij alle origineel verpakte en ongebruikte producten die niet ouder zijn dan een jaar, voor 90 % van de aankoopprijs van u terug.

Hoe vaak brengt Mary Kay nieuwe producten op de markt, die ik mijn klanten kan aanbieden?
Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe producten om op actuele trends in te spelen en de concurrentiepositie te optimaliseren. In een zo innovatieve branche als de beautysector is het belangrijk regelmatig nieuwe producten te introduceren die bij de veranderende behoeften van onze klanten passen. Daarbij horen producten voor bepaalde doelgroepen en ook onze basis-huidverzorgingsseries. Onze basis-productlijnen worden eens in de drie tot vijf jaar grondig herzien. Per seizoen verschijnen er bovendien gelimiteerde huidverzorgingsproducten en make-upcollecties. Van tijd tot tijd veranderen wij ook ons verpakkingsdesign om onze producten steeds modern en eigentijds te presenteren. 

Wij zijn innovatief om u excellentie te bieden. Kom HIER meer te weten over onze productbelofte. 

Om ervoor te zorgen dat de magazijnvoorraad van onze zelfstandige schoonheidsconsulentes steeds up-to-date blijft, worden veranderingen van onze basis-productlijnen tijdig aangekondigd. Wanneer er belangrijke veranderingen op komst zijn, krijgen onze zelfstandige schoonheidsconsulentes bovendien handige tips voor het bijhouden van hun magazijnvoorraad.


Zelfbewust. Mooi. Verbonden.