100% Omruilgarantie** met Mary Kay


MMary Kay Inc. staat volledig achter de producten die de zelfstandige Mary Kay schoonheidsconsulentes verkopen. Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent over een Mary Kay®-product, dan wordt het gratis vervangen, omgeruild of krijgt u het aankoopbedrag terug. U dient het product wel eerst met het aankoopbewijs aan uw zelfstandige Mary Kay schoonheidsconsulente, of als zij niet meer actief is, aan het bedrijf terug te geven.
 

Neem bij vragen over omruiling contact op met de klantenservice op +49/ 89 800 900 112.
Mary Kay Cosmetics GmbH
+49/89 800 900-112

Uit een onderzoek naar klanttevredenheid is gebleken**:


No. 1 in merktrouw:

Mary Kay Inc. staat op de eerste plaats in de Brand Keys Index voor klantentrouw in het jaar 2010, zowel in de categorie cosmetica (groothandel) als vochtinbrengende huidverzorging (groothandel)! Volgens het persbericht van Brand Keys zijn de winnaars “de merken met de beste klantenbinding die trouwe klanten creëren”. De huidige index onderzoekt volgens Brand Keys klantenrelaties met 518 merken in 71 categorieën.
Terug


* Resultaten zijn gebaseerd op een representatieve steekproef onder gebruikers van Mary Kay®-producten.

** De 100% omruilgarantie geldt niet voor producten en onderdelen, die door het dagelijkse gebruik zijn versleten (bijv. alle Skinvigorate producten). De slijtage van producten door het dagelijkse gebruik is geen defect.