Fantastische producten, bijzondere service

Alles wat het hart begeert en nog veel meer – dat is het Mary Kay productassortiment. Van huidverzorging voor elke leeftijd en behoefte, subtiel geurende lichaamsverzorging tot aan flatterende make-upproducten en onvergetelijke parfums. Het bijzondere: Mary Kay producten worden exclusief via zelfstandige schoonheidsconsulentes verkocht. U leert ze meestal op een beautyparty bij een vriendin kennen of u vindt ze direct via onze website. Uw grote voordeel bij dit verkoopconcept is de persoonlijke relatie, heel individueel advies en een absoluut uitstekende klantenservice! #mkbeautybff

Zo koopt u Mary Kay producten


Vind en neem contact op met een zelfstandige schoonheidsconsulente. Uw #mkbeautybff is slechts enkele kliks van u verwijderd!

Zoeken: Consulente zelf kiezen

Nog comfortabeler gaat het zo: u weet al precies welke producten u interesseren en wilt dat wij automatisch de perfecte consulente voor u uitkiezen? Voeg gewoon producten toe en klik op de button „Product rechtstreeks aanvragen”.


Laat u door haar geheel vrijblijvend adviseren. Persoonlijk, virtueel, of op een party met andere gasten – helemaal zoals u het wilt.


Ontdek de fantastische Mary Kay producten en deel uw enthousiasme met uw vrienden!


Wij staan geheel en al achter onze producten. Mocht u eens met een Mary Kay product niet helemaal tevreden zijn, dan krijgt u hier alle informatie over de 100% omruilgarantie.

Waar Mary Kay klanten van houden

Een zelfstandige schoonheidsconsulente met Mary Kay adviseert enkele klanten bij een Mary Kay party. Zij zitten aan een tafel en ontdekken verschillende Mary Kay huidverzorgings- en make-upproducten alsmede parfum.

Persoonlijk contact & advies

Bij een Mary Kay beauty time-out met vriendinnen maakt een zelfstandige schoonheidsconsulente met Mary Kay een selfie met twee klanten die zojuist Mary Kay lipgloss en rouge aanbrengen.

Beauty time-out met vrienden

Een Mary Kay klant test tijdens een adviesgesprek het Skinvigorate Sonic gezichtsreinigingsborsteltje.

Individuele huidverzorgings-
oplossingen

Een zelfstandige schoonheidsconsulente met Mary Kay laat haar klant de nieuwste Mary Kay make-upproducten zien. De klant test de producten – zij brengt rouge met een penseel op haar gezicht aan.

Make-up tips, trends & inspiratie

Een vrouw met een stralende huid houdt 2 roze papieren zakken in haar handen. Op de tassen staat in hoofdletters "We empower women".

Product
leveringen
aan huis

100% omruilgarantie