Fantastische producten, bijzondere service

Alles wat het hart begeert en nog veel meer – dat is het Mary Kay productassortiment. Van huidverzorging voor elke leeftijd en behoefte, subtiel geurende lichaamsverzorging tot aan flatterende make-upproducten en onvergetelijke parfums. Het bijzondere: Mary Kay producten worden exclusief via zelfstandige schoonheidsconsulentes verkocht. U leert ze meestal op een beautyparty bij een vriendin kennen of u vindt ze direct via onze website. Uw grote voordeel bij dit verkoopconcept is de persoonlijke relatie, heel individueel advies en een absoluut uitstekende klantenservice! #mkbeautybff

Zo koopt u Mary Kay producten


Vind en neem contact op met een zelfstandige schoonheidsconsulente. Uw #mkbeautybff is slechts enkele kliks van u verwijderd!

Zoeken: Consulente zelf kiezen

Nog comfortabeler gaat het zo: u weet al precies welke producten u interesseren en wilt dat wij automatisch de perfecte consulente voor u uitkiezen? Voeg gewoon producten toe en klik op de button „Product rechtstreeks aanvragen”.


Laat u door haar geheel vrijblijvend adviseren. Persoonlijk, virtueel, of op een party met andere gasten – helemaal zoals u het wilt.


Ontdek de fantastische Mary Kay producten en deel uw enthousiasme met uw vrienden!


Wij staan geheel en al achter onze producten. Mocht u eens met een Mary Kay product niet helemaal tevreden zijn, dan krijgt u hier alle informatie over de 100% omruilgarantie.

Waar Mary Kay klanten van houden

Een glimlachende vrouw kijkt naar de mobiele telefoon in haar handen.

Persoonlijk contact & advies

Twee vrouwen testen Mary Kay producten op een party.

Beauty time-out met vrienden

Een Mary Kay klant test tijdens een adviesgesprek het Skinvigorate Sonic gezichtsreinigingsborsteltje.

Individuele huidverzorgings-
oplossingen

Verschillende Mary Kay make-up producten liggen op een kaptafel voor een verlichte make-up spiegel.

Make-up tips, trends & inspiratie

Een vrouw overhandigt een andere vrouw een tas met Mary Kay producten.

Product
leveringen
aan huis

100% omruilgarantie