Fantastische producten, bijzondere service


Alles wat uw hartje begeert en meer - dat is het Mary Kay assortiment. Van huid- en lichaamsverzorging tot make-up en parfum. Wat het bijzonder maakt: Mary Kay producten worden exclusief verkoppt via zelfstandige schoonheidsconsulentes.
Je ontmoet ze meestal op een beauty party bij een vriendin of je vindt ze direct op onze website. Uw grote voordeel bij dit distributieconcept is de persoonlijke relatie en het advies en de uitstekende klantenservice! #mkbeautybff


Zo koopt u Mary Kay producten


Vind en neem contact op met een zelfstandige schoonheidsconsulente. Uw #mkbeautybff is slechts enkele kliks van u verwijderd!

Zoeken: Consulente zelf kiezen

Nog comfortabeler gaat het zo: u weet al precies welke producten u interesseren en wilt dat wij automatisch de perfecte consulente voor u uitkiezen? Voeg gewoon producten toe en klik op de button „Product rechtstreeks aanvragen”.


Laat u door haar geheel vrijblijvend adviseren. Persoonlijk, virtueel, of op een party met andere gasten – helemaal zoals u het wilt.


Ontdek de fantastische Mary Kay producten en deel uw enthousiasme met uw vrienden!


Wij staan geheel en al achter onze producten. Mocht u eens met een Mary Kay product niet helemaal tevreden zijn, dan krijgt u hier alle informatie over de 100% omruilgarantie.

Waar Mary Kay klanten van houden

Een glimlachende vrouw kijkt naar de mobiele telefoon in haar handen.

Persoonlijk contact & advies

Verschillende vrouwen met roze hoofdbanden in hun haar zitten aan een tafel tijdens een Mary Kay party met een zelfstandige schoonheidsconsulente, waarop enkele Mary Kay producten, spiegels etc. te zien zijn.

Beauty time-out met vrienden

Close-up van het gezicht van een vrouw die haar ogen heeft gesloten en met één hand huidverzorgingscrème in haar wangen masseert.

Individuele huidverzorgings-
oplossingen

Verschillende Mary Kay make-up producten liggen op een kaptafel voor een verlichte make-up spiegel.

Make-up tips, trends & inspiratie

Een vrouw overhandigt een andere vrouw een tas met Mary Kay producten.

Product
leveringen
aan huis

100% omruilgarantie