myMK – uw persoonlijke toegang tot Mary Kay Beauty Wereld

Hartelijk welkom in uw persoonlijke gedeelte! Hier kunt u met uw zelfstandige schoonheidsconsulente op uw website contact opnemen, productaanbevelingen en beauty-advies krijgen, favorieten opslaan, wenslijsten delen en veel meer.

Zo stelt u uw myMK toegang in

Wij hechten waarde aan individueel advies rondom onze producten door onze zelfstandige schoonheidsconsulentes. In de eerste stap kunt u in de consultant locator uw #mkbeautybff vinden.

Consulente vinden ▸

 


U heeft met succes een consulente bij u in de buurt gevonden? Dan bezoekt u in de tweede stap direct vanuit de consultant locator de persoonlijke website van uw #mkbeautybff.* 
Navigeer in de derde stap op de persoonlijke website van uw geselecteerde consulente in het menu weer naar het myMK gedeelte. Hier kunt u zich registreren, inloggen en meteen van alle voordelen genieten!


U bent al in myMK geregistreerd en wilt zich inloggen?

In dat geval bezoekt u de website van uw zelfstandige schoonheidsconsulente en navigeer daar naar myMK om u in te loggen. Als u de URL van de website van uw #mkbeautybff niet meer weet, kunt u uw consulente gewoon in de consultant locator vinden en op de button “Website bezoeken & producten aanvragen” klikken.

Naar de consultant locator ▸ 

 

Wat u in myMK te wachten staat

Schoonheids-profiel incl. productaan-bevelingen

Persoonlijke wenslijst

Aanmelding newsletter

Nieuwe producten

Tips, trends & tutorials

Veelzijdige online catalogussen