60 jaar Mary Kay

SAMEN VERANDEREN WE LEVENS. DESTIJDS. VANDAAG. VOOR ALTIJD.

Sinds 1963 is het onze missie om het leven van vrouwen te verrijken. Wat DESTIJDS begon, waar we VANDAAG voor staan en wat onze missie VOOR ALTIJD zal zijn: Wij maken vrouwen sterk. Dat is onze hartslag. Wij bieden hen de mogelijkheid om als zelfstandige ondernemers succesvol te zijn en hun doelen te bereiken – hoe groot of klein die ook mogen zijn.

Een zwart-witfoto van de Mary Kay oprichtster in haar jonge jaren. Mary Kay Ash is daar met een stralende glimlach op te zien.

HOE ALLES BEGON

It started with a dream… Mary Kay wist altijd al dat een vrouw alles lukt. Zo liet ze in 1963 haar droom in vervulling gaan en stichtte ze een bedrijf waarmee ze alle grenzen doorbrak. En dat niet alleen: ze creëerde een ladder voor ontelbare andere vrouwen, die ze erbij hielp hun potentieel te ontdekken en te leven en wie ze de controle over hun eigen toekomst gaf. Thans is Mary Kay een multimiljard-dollaronderneming, met producten die in ruim 40 landen ter wereld worden verkocht. De Duitse markt kan terugzien op ruim 35 jaar, de Nederlandse markt op meer dan 23 jaar en Zwitserland op ruim 22 jaar succes. ...

Onze oprichtster
Het Mary Kay TimeWise® Replenishing Serum C + E™ staat samen met een reageerbuisje en een bekerglas voor een pinke achtergrond.

DE WETENSCHAP ACHTER DE SCHOONHEID

Wij begrijpen de relatie tussen vrouwen en hun huid, want wij weten wat een mooie huid voor het zelfbewustzijn betekent. Ten aanzien van de kwaliteit en veiligheid van onze producten gaan wij geen compromissen aan: ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam bestaat uit gerenommeerde wetenschappers van over de hele wereld. Elk jaar worden er ontelbare klinische studies en consumententests uitgevoerd om de veiligheid, de kwaliteit en het succes van onze producten te garanderen. Al sinds 35 jaar is uw absolute tevredenheid ons hoogste doel. Hun absolute tevredenheid is ons hoogste doel.

Onze productbelofte
Een stralende vrouw houdt een roze tas met de tekst „We empower women“ in haar hand.

PRACHTIGE PRODUCTEN, BIJZONDERE SERVICE

Alles wat het hart begeert en nog veel meer, dat is het Mary Kay productassortiment waarvan u profiteert. Wij bieden huidverzorging voor elke leeftijd en behoefte, zacht geurende lichaamsverzorging, flatterende make-upproducten en onvergetelijk parfum. Mary Kay producten worden exclusief via zelfstandige schoonheidsconsulentes verkocht. Die leert u meestal op een beautyparty bij een vriendin kennen of vindt u direct via onze website. Uw grote voordeel bij dit verkoopconcept: de persoonlijke relatie en uitstekende klantenservice!

Schoonheidsconsulente vinden
Twee stralende vrouwen met pinke Mary Kay mutsen staan voor een witte auto.

BEAUTY BUSINESS

Ook u kunt van beauty uw business maken. Als wij eerlijk zijn, zijn wij toch altijd op zoek naar iets "meer" in het leven: naar meer vrije tijd, meer ontspanning, meer liefde, meer geld… NU is het juiste moment om iets nieuws te beginnen. Mary Kay ondersteunt vrouwen om hun eigen weg te gaan en hun potentieel te ontplooien.En het was nog nooit zo makkelijk en tevens zo leuk een zelfstandig bestaan vanaf de bank op te bouwen, flexibel te werken en daarmee een inkomen te hebben. Informeer vrijblijvend naar de Mary Kay businessmogelijkheid – zij zou ook uw leven kunnen veranderen. #womenempowerment #femalebusiness

Nu informeren
Een hart in jaren zestig-stijl is voor een wazige pinke achtergrond afgebeeld.

EEN ONDERNEMING MET EEN HART

Iets bewegen is altijd al het hart van onze onderneming geweest. Wij vinden het heerlijk te geven en zo het leven van vrouwen en kinderen op de hele wereld te verrijken. Wij schenken hoop door talrijke hulporganisaties te steunen die het welzijn van vrouwen en kinderen net zo belangrijk vinden als wij – samen doen wij goed. Daarbij handelen wij steeds volgens het principe "Behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden" – en dat geldt niet alleen voor onze medemensen, maar ook voor ons milieu. 

Onze inzet
Twee vrouwen met opvallend opgemaakte lippen en ogen en opzichtige topjes omhelzen elkaar

WAARDEN MAKEN HET VERSCHIL

Wij verkopen schoonheid, bieden mogelijkheden en geven hoop terug. Daarbij maken onze ondernemingswaarden het verschil: bij Mary Kay begrijpen wij dat een succesvolle carrière slechts een deel van een harmonisch leven is – naast alles waar u van houdt. Wij hechten bijzonder veel waarde aan de spirit van het geven en delen. En ook aan het streven iedereen het gevoel te geven dat zij of hij belangrijk is, en aan de gouden regel: "Behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden."

Onze waarden


Volg Mary Kay op social media

Bezoek onze social media-kanalen om op het gebied van schoonheid & mogelijkheden met Mary Kay op de hoogte te blijven. Wij vieren  #marykaydeutschland op Instagram – vier ook mee.