GO-GIVE® SPIRIT

Mary Kay Ash heeft deze term uitgevonden om het onzelfzuchtige najagen van het grotere goed te beschrijven, een dynamische teamgeest om anderen te helpen die in al onze vestigingen over de hele wereld aanwezig is. Het fijne gevoel van anderen een helpende hand te bieden of de ontvanger van een vriendelijke daad te zijn, voert tot een sfeer van vertrouwen en toewijding waarin relaties goed gedijen.

DE GULDEN REGEL

“Behandel anderen zoals je door hen behandeld wilt worden.” Deze oude en wijdverbreide stelregel van de praktische ethiek heeft de tand des tijds doorstaan en is de hoeksteen van onze praktische bedrijfsregels. We geloven ook in een sfeer van teamwork, respect voor anderen en het koesteren van relaties die zijn gebaseerd op vertrouwen, eerlijkheid en voor elkaar zorgen.

GEEF ME HET GEVOEL DAT IK BELANGRIJK BEN

Mary Kay heeft eens gezegd: “Het is zo eenvoudig, en toch maakt het een wereld van verschil. Stel je eens voor dat iedereen die je ontmoet een bord om zijn nek heeft waarop "Geef me het gevoel dat ik belangrijk ben" staat. Bij Mary Kay is dit de realiteit: van erkenning krijgen voor een goede prestatie tot mensen die zich voor uw leven interesseren.

PRIORITEITEN IN EVENWICHT

Wij zien het belang in van het opbouwen van een evenwichtig leven. Mary Kay had het inderdaad vaak over haar persoonlijke prioriteiten; "eerst het geloof, familie op de tweede en een carrière op de derde plaats". In navolging van deze traditie is het over de hele wereld een vitaal onderdeel van onze bedrijfscultuur gebleven om medewerkers aan te moedigen een goede balans tussen de prioriteiten in hun leven te vinden. Bij Mary Kay begrijpen we dat een succesvolle carrière slechts een onderdeel van een evenwichtig leven is.