Passie die loont.

Tot 50% van alles wat u verkoopt is van u.* Mary Kay® erkent uw prestatie en beloont uw kleine en grote successen met geweldige premies. U besluit zelf wat voor u belangrijk is en bereikt dat!

Bent u bereid van start te gaan en direct geld te verdienen?

Verdienmogelijkheden

Eerst het belangrijkste: Met Mary Kay® verdient u geld doordat u producten verkoopt. Tot 50% van uw ontvangsten is van u!* We bieden de hoogste winstmarge in de sector - zo kunt u uw inkomen met parttime werken vergroten of fulltime gaan werken.

De nieuwste producten

Houdt u van beauty, make-up en cosmetica? Bij Mary Kay® vindt u altijd de nieuwste modekleuren, de meest innovatieve huidverzorgingsproducten, exclusieve geuren en meer - als zelfstandige schoonheidsconsulente zit u meteen bij de bron!

Auto’s

Als zelfstandige Mary Kay®  Sales Director met een topomzet krijgt u het voorrecht om in een Mary Kay® auto te rijden. Dat is nog maar één van de manieren waarop we u voor uw prestaties belonen.

Reizen

Voor de schoonheidsconsulentes met het meeste succes ligt de wereld aan hun voeten! Mary Kay® biedt elk jaar luxe-reizen naar exotische bestemmingen overal ter wereld: Hawaï, Sydney, Wenen, Parijs of Hongkong.

Premies

Mary Kay Ash was ervan overtuigd dat elke vrouw als een koningin behandeld moet worden. Wij hebben respect voor uw prestaties en belonen u met de nieuwste technologie, prachtige sieraden of bijzondere evenementen. Houd de blik gericht op uw doelen, u kunt alles bereiken!

Erkenning 

Geld en premies zijn geweldig, maar met Mary Kay® krijgt u iets dat nog veel waardevoller is: erkenning voor uw prestatie. Mary Kay® doet veel voor de ontwikkeling van zelfstandige schoonheidsconsulentes en helpt ze hun sterke punten te leren kennen en hun individuele doelen te bereiken.

*De berekening van 50% brutowinst is gebaseerd op onze vrijblijvende adviesprijzen.

Vind uw schoonheidsconsulente nu

Kunt u met behulp van een Mary kay business uw succes bepalen?

  • Bepaal uw eigen uren.
  • Wees uw eigen baas.
  • Gebruik de talenten en passie die u al heeft.
Vind nu uw nieuwe schoonheidsconsulente

U kunt genieten van wat u doet.

Voor een baan moet u zich wellicht aanpassen. Met een Mary Kay business heeft u de vrijheid uw zaak aan uw behoeften aan te passen.