Passie die loont.

Tot 50% van alles wat u verkoopt is van u.* Mary Kay® erkent uw prestatie en beloont uw kleine en grote successen met geweldige premies. U besluit zelf wat voor u belangrijk is en bereikt dat!

Bent u bereid van start te gaan en direct geld te verdienen?

Verdienmogelijkheden

Eerst het belangrijkste: Met Mary Kay® genereert u inkomsten doordat u producten verkoopt. Tot 50% van uw ontvangsten is van u!* We bieden de hoogste winstmarge in de sector - zo kunt u uw inkomen met parttime werken vergroten of fulltime gaan werken.

De nieuwste producten

Houdt u van beauty, make-up en cosmetica? Bij Mary Kay® vindt u altijd de nieuwste modekleuren, de meest innovatieve huidverzorgingsproducten, exclusieve geuren en meer - als zelfstandige schoonheidsconsulente zit u meteen bij de bron!
Auto’s

Auto’s

Als zelfstandige Mary Kay®  Sales Director met een topomzet krijgt u het voorrecht om in een Mary Kay® auto te rijden. Dat is nog maar één van de manieren waarop we u voor uw prestaties belonen.

Reizen

Voor de schoonheidsconsulentes met het meeste succes ligt de wereld aan hun voeten! Mary Kay® biedt elk jaar luxe-reizen naar exotische bestemmingen overal ter wereld: Hawaï, Sydney, Wenen, Parijs of Hongkong.
Reizen

Erkenning 

Geld en premies zijn geweldig, maar met Mary Kay® krijgt u iets dat nog veel waardevoller is: erkenning voor uw prestatie. Mary Kay® doet veel voor de ontwikkeling van zelfstandige schoonheidsconsulentes en helpt ze hun sterke punten te leren kennen en hun individuele doelen te bereiken.

Premies

Mary Kay Ash was ervan overtuigd dat elke vrouw als een koningin behandeld moet worden. Wij hebben respect voor uw prestaties en belonen u met de nieuwste technologie, prachtige sieraden of bijzondere evenementen. Houd de blik gericht op uw doelen, u kunt alles bereiken!
Premies

*De berekening van 50% brutowinst is gebaseerd op onze vrijblijvende adviesprijzen.

Vind uw zelfstandige schoonheidsconsulente nu

Kunt u met behulp van een Mary kay business uw succes bepalen?

  • Bepaal uw eigen uren.
  • Wees uw eigen baas.
  • Gebruik de talenten en passie die u al heeft.
Vind nu uw nieuwe zelfstandige schoonheidsconsulente

U kunt genieten van wat u doet.

Voor een baan moet u zich wellicht aanpassen. Met een Mary Kay business heeft u de vrijheid uw zaak aan uw behoeften aan te passen.

Neem vandaag contact op met een zelfstandige schoonheidsconsulente