Beauty Basics: huidverzorgingsroutine

Waarom is een huidverzorgingsroutine zo belangrijk? Antwoorden op veelgestelde vragen over het belang en de wetenschap van de verzorgingsroutine leest u hier in het interview met onze beauty-expert dr. Cristi Gomez, Director of Product Safety & Environmental Toxicology, en David Gan, Senior Principal Scientist, Skin Research & Technology.

Meer informatie
Vrouwengezicht met huidzones waarop verschillende maskers worden gebruikt – helemaal in de zin van Face Mapping resp. Multimasking

Beautytrend: Multimasking

Multimasking betekent verschillende maskers voor uiteenlopende gedeelten van het gezicht tegelijk aanbrengen. Klinkt ingewikkeld? Is het niet! Kom hier te weten hoe u met slechts één behandeling aan alle behoeften van uw huid voldoet, zodat zij precies die verzorging krijgt die zij nodig heeft. Ontdek nu de passende productadviezen en tips van experts.

Meer informatie
Vrouw met stralende huid dankzij verzorging met vitamine C + E

Vitamine C + E voor een stralende huid

Stralende huid willen wij allemaal graag. En het goede is: wij kunnen er iets voor doen! Onze huid is dol op vitamine C en vitamine E – twee van de sterkste antioxidanten die de huid tegen vroegtijdige huidveroudering beschermen. Een serum dat een dagelijkse dosis van deze twee powerpartners biedt, kan voor zichtbare verbeteringen zorgen. Vind nu het passende serum voor uw huid.

Meer informatie
Vier huidverzorgingsproducten uit de Mary Kay Naturally huidverzorgingsserie

Mary Kay® Naturally™ huidverzorging

Uit de natuur gewonnen, voor vertrouwen gecertificeerd. Mogen wij voorstellen: onze natuurcosmetica-huidverzorgingslijn met ingrediënten van natuurlijke oorsprong voor een prachtige, gezond uitziende huid. De veelzijdige producten zijn uitstekend in de dagelijkse verzorgingsroutine te integreren en de milde formules zijn ook voor de gevoelige huid geschikt.

Meer informatie
Vijf reageerbuisjes met roze vloeistof die hydraterend werkt

Hydration How To: vocht voor uw huid

Hoe verzorgt u uw huid optimaal met vocht? Heel makkelijk – met de juiste tips en producten kunt u blij zijn met een perfecte verzorgde en gezonde huid. Ontdek hier beautytips, de waarheid achter enkele huidverzorgingsmythes en hydraterende verzorgingsproducten die heel makkelijk in uw dagelijkse routine kunnen worden geïntegreerd.

Meer informatie
Afbeelding van verschillende ingrediënten van huidverzorgingsproducten

Behind the Scenes: uitleg van ingrediënten

Mary Kay huidverzorgingsproducten worden met behulp van innovatieve technologie ontwikkeld die gebruik maakt van kwaliteits-ingrediënten. In onze ingrediënten-encyclopedie komt u alles te weten wat belangrijk is over de ingrediënten van uw huidverzorging, hun werkwijze en de voordelen voor uw huid.

Meer informatie