Wij ♥ huidverzorging

Een vrouw met een donkere huidskleur en een vrouw met een medium huidskleur staan voor een lichtblauwe achtergrond. De vrouwen glimlachen allebei en hebben een positieve uitstraling.

Wat is minerale zonbescherming?

Dagelijkse zonbescherming is een van de effectiefste methodes om onze huid gezond en stralend te houden. Ontdek de voordelen van een minerale zonbescherming voor alle huidtypes en kom te weten hoe natuurlijke effectieve ingrediënten zonbescherming zonder irritaties mogelijk maken en gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd in je huidverzorgingsroutine.

Meer informatie

Close-up van een brunette vrouw die zelfverzekerd naar de camera kijkt terwijl ze gezichtsverzorging op haar wang aanbrengt

Huidverzorging ‘s avonds

Niet voor niets spreekt men van de “schoonheidsslaap”: ‘s nachts kan onze huid diep ademhalen en de voordelen van huidverzorging opnemen terwijl we slapen. Geef uw huid na een lange dag de verzorging die zij nodig heeft, zodat u elke ochtend met uw mooiste huid wakker wordt. Ontdek onze tips voor gezichtsverzorging voor het slapengaan.

Meer informatie

Er zijn vijf Mary Kay oogverzorgingsproducten te zien: Indulge Soothing Eye Gel, Mary Kay TimeWise Eye Cream, TimeWise Repair Volu-Firm Eye Renewal Cream, Instant Puffiness Reducer, Hydrogel Eye Patches

Welke oogcrème is het beste voor u?

De huid rond onze ogen is gevoelig en vatbaar voor zichtbare tekenen van veroudering en vermoeidheid, zoals rimpels, wallen of zelfs donkere kringen onder de ogen. Daarom verdient deze huid extra aandacht!


Meer informatie

Een vrouw met kort bruin haar en een stralende huid lacht zijdelings naar de camera

Verzorg een droge huid op de juiste manier

Maak een einde aan droge huid. Leer van huidverzorgingsexperts hoe je een droge huid goed kunt verzorgen en kalmeren. Met deze producten en tips kunt u een einde maken aan droge huid - ongeacht de oorzaak of het seizoen.

Meer informatie

Een glimlachende vrouw met een stralende huid en grijs, kort haar pakt met één hand haar nek vast

De juiste verzorging voor een verslapte huid

Wat zijn de redenen voor een slappe huid en wat werkt er tegen? Hier vindt u antwoorden van huidverzorgingswetenschappers op de belangrijkste vragen en tips en productaanbevelingen. Ontdek welke ingrediënten en verzorgingsproducten u moet kennen!

Meer informatie
Een lachende vrouw met bruin haar, een stralende huid en gesloten ogen grijpt met één hand naar haar gezicht

Een vette huid goed verzorgen

Voor de vette of vette huid is een huidverzorgingsroutine essentieel om je huid gezond en beschermd te houden. Hier zijn huidverzorgingstips van Skincare Science om vette huidtypes op weg te helpen naar een mooie, perfect verzorgde huid. Inclusief: mythes, oorzaken & productaanbevelingen voor een vette huid.

Meer informatie

Vier vrouwen van verschillende leeftijden met verschillende huidskleuren, huidskleuren en haarkleuren kijken recht in de camera. Ze hebben allemaal een stralende, heldere huid.

Beauty Basics: huidverzorgingsroutine

Waarom is een huidverzorgingsroutine zo belangrijk? Antwoorden op veelgestelde vragen over het belang en de wetenschap van de verzorgingsroutine leest u hier in het interview met onze beauty-expert Dr. Cristi Gomez, Director of Product Safety & Environmental Toxicology, en David Gan, Senior Principal Scientist, Skin Research & Technology.

Meer informatie
Een brunette vrouw kijkt frontaal in de camera. Afzonderlijke delen van haar gezicht worden met verschillende kleuren belicht - met behulp van face mapping worden deze delen van het gezicht met verschillende maskers behandeld = multimasking.

Beautytrend: Multimasking

Multimasking betekent verschillende maskers voor uiteenlopende gedeelten van het gezicht tegelijk aanbrengen. Klinkt ingewikkeld? Is het niet! Kom hier te weten hoe u met slechts één behandeling aan alle behoeften van uw huid voldoet, zodat zij precies die verzorging krijgt die zij nodig heeft. Ontdek nu de passende productadviezen en tips van experts.

Meer informatie
Drie Mary Kay gezichtsserums en reageerbuisjes liggen op een pink oppervlak

Serum: wat is dat en hoe wordt het gemaakt?

Serums kunnen helpen fijne lijntjes en rimpeltjes tegen te gaan, huidskleur en huidstructuur te verbeteren of gewoon een gezondere huid te ondersteunen. Hier komt u te weten welk serum u gaat helpen sprookjesachtige resultaten te behalen, en hoe u het gebruikt. Mary Kay Chief Scientific Officer Dr. Lucy Gildea legt bovendien uit hoe de populaire Mary Kay serums ontstaan – van het idee tot en met de marktintroductie van het product in zijn uiteindelijke vorm.

Meer informatie

Peeling-tips voor beginners en professionals

Wij willen dat u zich veilig in de omgang met peelingproducten voelt en uw huid op de juiste wijze kunt peelen! Daarom heeft Dr. Tiffany Carle, Associate Principal Scientist, Skin & Clinical Research, de meest voorkomende vragen over het thema peeling beantwoord. 
 
Meer informatie
Een blonde vrouw met een rijpe huid houdt haar kin in haar hand en glimlacht naar de camera

Alles over rimpels: voorkomen en reduceren

Kom in dit interview met Dr. Michelle Hines, directeur voor productformulering en globaal upstream-onderzoek bij Mary Kay te weten, hoe u het voortijdige optreden van lijntjes en rimpels kunt voorkomen en hoe u het uiterlijk van rimpels en fijne lijntjes kunt reduceren zodra ze zichtbaar worden.
 
Meer informatie

Ingrediënten waar we van houden

Wilt u de ingrediënten van uw Mary Kay huidverzorgingsproducten beter leren kennen?
Mary Kay huidverzorgingsproducten worden met behulp van innovatieve technologie ontwikkeld, waarbij gebruik wordt gemaakt van ingrediënten van hoge kwaliteit. Kom in deze gemakkelijk te begrijpen verklarende woordenlijst met ingrediënten meer te weten over de ingrediënten van uw huidverzorging, de werkingswijze ervan en de voordelen voor uw huid.
 
Meer informatie

Retinol: ingrediënt nummer 1 in de dermatologie

Zuiver retinol is het goudstandaard-ingrediënt in de dermatologie om de tekenen van huidveroudering te bestrijden. Kom te weten hoe dit sterke ingrediënt de gezondheid van de huid ondersteunt en voor een jonger uiterlijk zorgt. Hoe u de producten met retinol in uw huidverzorging kunt integreren? Dat laten wij u zien!

Meer informatie
Een vrouw van boven de 60 met een rijpe, verzorgde huid en een kort kapsel lacht zijdelings naar de camera

Huidverzorging vanaf 60: zo verzorgt u de rijpe huid

Onverschillig of u zich met 60 ontspannen, zelfbewust of sexy voelt: Dr. Michelle Hines, directeur voor productformulering en globaal upstream-onderzoek bij Mary Kay, kent alle wetenschappelijk gestaafde schoonheidstips en feiten over huidverzorging die u nodig heeft om er vanaf 60 fantastisch uit te zien. In dit interview deelt zij die met u!

Meer informatie
Een vrouw van in de 30 met donker, lang haar en een stralende, heldere huid lacht frontaal in de camera

Huidverzorging vanaf 30, 40 en 50: beauty-tips voor alle leeftijden

Het is allemaal een kwestie van verzorging! Een expert geeft tips voor de juiste huidverzorgingsroutine op iedere leeftijd. Dr. Shoná Burkes-Henderson, Senior Scientist voor Clinical Research bij Mary Kay, beantwoordt in een interview de belangrijkste vragen over de juiste producten en routines.

Meer informatie
Een vrouw van begin 20 met een stralende, heldere huid lacht frontaal in de camera

Huidverzorging vanaf 20: de optimale verzorgingsroutine voor de jonge huid

De juiste huidverzorging voor jonge huid: Kom te weten hoe uw huidverzorgingsroutine er vanaf 20 uit zou moeten zien! Dr. Shoná Burkes-Henderson, Senior Scientist voor Clinical Research bij Mary Kay, beantwoordt in een interview uw belangrijkste vragen over de ideale verzorging van jonge huid. Verheugt u zich op insiderkennis over de bestanddelen en veel verdere wettenschappelijk gestaafde huidverzorgingstips.

Meer informatie
Vrouw met stralende huid dankzij verzorging met vitamine C + E

Vitamine C + E voor een stralende huid

Stralende huid willen wij allemaal graag. En het goede is: wij kunnen er iets voor doen! Onze huid is dol op vitamine C en vitamine E – twee van de sterkste antioxidanten die de huid tegen vroegtijdige huidveroudering beschermen. Een serum dat een dagelijkse dosis van deze twee powerpartners biedt, kan voor zichtbare verbeteringen zorgen. Vind nu het passende serum voor uw huid.

Meer informatie
Vijf reageerbuisjes met roze vloeistof die hydraterend werkt

Hydration How To: vocht voor uw huid

Hoe verzorgt u uw huid optimaal met vocht? Heel makkelijk – met de juiste tips en producten kunt u blij zijn met een perfecte verzorgde en gezonde huid. Ontdek hier beautytips, de waarheid achter enkele huidverzorgingsmythes en hydraterende verzorgingsproducten die heel makkelijk in uw dagelijkse routine kunnen worden geïntegreerd.

Meer informatie