Multimasking – zo doet u het goed!

Multimasking betekent verschillende maskers voor uiteenlopende gedeelten van het gezicht tegelijk aanbrengen. Klinkt ingewikkeld? Maar dat is het niet. Integendeel: door Multimasking kunt u met slechts één behandeling aan alle behoeften van de huid voldoen, want ieder huidgedeelte krijgt precies die verzorging die het nodig heeft. Dat bespaart tijd en verbruikt zelfs minder verzorgingsproduct.

Een brunette vrouw kijkt frontaal in de camera. Afzonderlijke delen van haar gezicht worden met verschillende kleuren belicht - met behulp van face mapping worden deze delen van het gezicht met verschillende maskers behandeld = multimasking.

Hoe functioneert Multimasking?

Een vette T-zone en tevens droge wangen kennen vast veel mensen die een gemengde huid hebben. Maar ook een droge huid heeft uiteenlopende behoeften: soms heeft zij vocht nodig, dan weer intensieve verzorging door hervetting.

Helemaal in de zin van face mapping bepaalt u eerst welke gedeelten van uw gezicht behoefte hebben aan specifieke verzorging.

  • De T-zone – dus kin, neus en onderste gedeelte van het voorhoofd – behoort normaal gesproken tot de vette gedeelten. Daar moet een masker worden gebruikt dat matterend werkt of huid met een neiging tot acne kalmeert.
  • Drogere gedeelten zijn vaak de wangen, het bovenste gedeelte van het voorhoofd en de huid onder de ogen. Op die plekken dient een vochtinbrengend masker te worden aangebracht dat regenererend of hervettend werkt.


Stel met deze maskers uw Multimasking-moment zelf samen

Een smalle horizontale balk in roze, die passages van elkaar scheidt

Het Mary Kay Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask voor de vette of onzuivere huid ligt voor een roze achtergrond.

Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask voor de vette en onzuivere huid

Het Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask is uitstekend geschikt voor de dieptereiniging van de huid. Het masker verwijdert verontreinigingen, want actieve kool werkt als een magneet die afgestorven huidcellen en vuil uit de verstopte poriën trekt. De formule neemt overtollig vet op en zorgt zo voor een gematteerde teint.  

Het Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask is perfect voor de vette T-zone en heeft ca. 10 tot 20 minuten inwerktijd nodig voordat het met warm water kan worden afgewassen.
Het Mary Kay Moisture Renewing Gel Mask voor de droge huid  ligt voor een roze achtergrond.

TimeWise Moisture Renewing® Gel Mask voor de droge huid

Het TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask kalmeert en verfrist de huid duurzaam. Dankzij de hydraterende factor gaat de huid er frisser en jonger uitzien*: tekenen van stress verdwijnen, de huid ziet er soepeler uit en fijne lijntjes schijnen verzacht. Waardevolle ingrediënten zoals vitamine E, acaï-bessenextract of squalanen beschermen de huid niet alleen tegen vrije radicalen en milieu-invloeden, maar zorgen bovendien voor een verzorgde en gekalmeerde huid.  

Het TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask is uitstekend geschikt voor drogere huidzones. Breng een dikke laag op de betreffende huidgedeelten aan en laat het masker ca. 10 minuten inwerken voordat het met warm water of een doekje kan worden afgenomen.  
Extratip: bewaar het TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask in de koelkast, dan voelt het verfrissend koel aan wanneer het wordt aangebracht.
Het Mary Kay TimeWise® Even Complexion Mask voor vale, vermoeid uitziende huid ligt voor een roze achtergrond.

TimeWise® Even Complexion Mask voor de vale, vermoeid uitziende huid

Het TimeWise® Even Complexion Mask schenkt de huid vocht en zorgt voor een stralende teint, want het heeft een lichtermakende werking. Met talrijke plantenextracten verwent het masker de huid rondom en laat haar zacht en soepel achter – de perfecte oplossing om een vermoeide huid weer te laten stralen.  

Het TimeWise® Even Complexion Mask is bijzonder geschikt voor de vermoeide, vale huid. Breng een middeldikke laag aan en laat het masker ca. 10 tot 15 minuten inwerken voordat het met warm water of een doekje kan worden afgenomen.
Het Mary Kay TimeWise Repair® Lifting Bio-Cellulose Mask ligt voor een roze achtergrond.

TimeWise Repair® Lifting Bio-Cellulose Mask

Het masker trekt de huid strak en verstevigt haar in slechts twee weken, terwijl zij er al na het allereerste gebruik aanzienlijk stralender uit gaat zien. Behalve de direct hydraterende werking, die vrouwen na het allereerste gebruik constateerden, verhoogt het verwenmasker het vochtgehalte van de huid bovendien 24 uur lang.

  • Het ingrediëntencomplex bevat onder meer haverkernextract, orchideeënextract en natriumhyaluronaat, dat bekend staat om zijn huidverzorgende eigenschappen.
 
Het hydraterende Mary Kay 2 Step Sheet Mask is afgebeeld op een lichtroze achtergrond met een zachte golf erover.

2-Step Hydrating Sheet Mask als verfrissing voor thuis en onderweg

Het gelimiteerde* Mary Kay® 2-Step Hydrating Sheet Mask hydrateert de huid bij gebruik – de afkoelende must-have voor de zomer.

Van het droge sheetmasker gescheiden blijft de gel essence tot gebruik luchtdicht gesloten. Het ultieme verwenprogramma om mee te nemen! Het gebruik is speels eenvoudig: vouw de verpakking - druk op de gel essence en masseer deze in het doek - breng het masker aan - klaar!


Experttips voor Multimasking

Multimasking is vooral aan te bevelen als uw huid aan een extreme situatie is blootgesteld of wanneer u uw huid optimaal op een bijzondere gebeurtenis wilt voorbereiden:  

Vliegen en reizen: 

vooral bij vliegreizen worden probleemzones van de huid door veranderde luchtvochtigheid en stress vaak nog meer geïrriteerd. Door proactief Multimasking zijn bijwerkingen zoals een droge huid, stresspuistjes of een vale teint al van tevoren op te heffen.

Extreme koude: 

of het nu om een skivakantie dan wel vorstweer gaat – extreme koude irriteert de huid en kan haar droog, gevoelig en gestrest maken. Help de huid zich met Multimasking optimaal te regenereren.


Lange nachten, weinig slaap: 

voldoende slaap is belangrijk voor een gezonde teint, maar vaak krijgen wij er te weinig van. Haal uw glow terug met de juiste maskers.  

Maar ook zonder buitengewone omstandigheden heeft de huid afhankelijk van de gezichtszone uiteenlopende behoeften. Maak gebruik van Multimasking om uw huid aan alle kanten te verzorgen en uw schoonheidsritueel nog meer te optimaliseren.

Voorbeeldgebruik voor een huid met een vette T-zone en droge wangen:

 

Breng de producten met een schone Liquid Foundation kwast (kwast voor het aanbrengen van vloeibare foundations) aan. 

Gebruik het Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask voor de vettere/tot acne neigende gedeelten van uw gezicht (normaal gesproken de T-zone – kin, neus en onderste gedeelte van het voorhoofd).

Breng het TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask op de drogere zones van uw gezicht aan (vaak wangen, bovenste gedeelte van het voorhoofd en de huid onder de ogen).

Breng de Indulge® Soothing Eye Gel zuinig tot aan de wenkbrauwboog en onder de ogen aan.

 

 Heeft u nog vragen over Multimasking?

Neem dan contact op met uw zelfstandige schoonheidsconsulente met Mary Kay. Zij is de perfecte contactpersoon voor alles met betrekking tot uw individuele huidverzorging, zij kent alle tips en trucs over het thema en kan u persoonlijk adviseren.

Heeft u nog geen zelfstandige schoonheidsconsulente? Vind haar nu. Voer gewoon in de Consultant Locator uw postcode in, dan kunt u contact opnemen met een zelfstandige schoonheidsconsulente.


NEEM NU CONTACT OP MET UW ZELFSTAENDIGE SCHOONHEIDSCONSULENTE