Belangrijk is wat eronder ligt.

De NIEUWE TimeWise Matte 3DTM en Luminous 3DTM Foundation – onze nieuwste innovatie, door u geïnspireerd. 


Met onze exclusieve IntelliMatch™ technologie hebben wij de authentieke huidskleuren van vrouwen op de hele wereld geregistreerd en die prachtige verscheidenheid heeft ons bij het ontwikkelen van de kleurnuances van onze nieuwe matte en stralende foundations geleid.

De TimeWise® Matte 3D Foundation heeft een roze achtergrond in de vorm van een zeshoek. Op de zeshoek staat "Naar de Matte Foundation".
De TimeWise® Luminous 3D Foundation staat voor een roze achtergrond in de vorm van een zeshoek. Op de zeshoek staat "Naar de Luminous Foundation".

Ivory, Beige and Bronze Mary Kay TimeWise 3D Foundation product shade smears.

IntelliMatch™ technologie


Onze exclusieve IntelliMatch™ technologie maakt gebruik van de meest actuele vooruitgang op het gebied van kleurovereenstemming en ligt ten grondslag aan elke fantastische kleurnuance van de TimeWise 3D™ foundation. Door de betere kleurexactheid vinden meer vrouwen dan ooit tevoren hun perfect passende kleurnuance.

 

Visual representation of the Mary Kay Age Minimize 3D Complex ingredients.

          Age Minimize 3D® complex


Onze nieuwe TimeWise 3D™ Foundation bevat hetzelfde exclusieve Age Minimize 3DTM complex waarvoor octrooi is aangevraagd, als de huidverzorgingsproducten in de TimeWise® "Wonder-set"  3D. Het complex en de formule zorgen voor optimale resultaten, beschermen de huid en vertragen de tekenen van huidveroudering – voor een smetteloos en direct jonger uitziende teint.

 

Two black tubes of Mary Kay TimeWise 3D Foundation, one matte finish and one luminous.

Matte & Luminous Finish


"Dat is de beste overeenstemming met mijn huidskleur die ik ooit heb gezien!" Dat zeiden 8 van de 10 vrouwen in een onafhankelijke consumentenstudie over de TimeWise 3D™ Foundation.1 De langhoudende foundations zijn in een matte en in een stralende finish verkrijgbaar en zorgen voor een frisse en natuurlijk uitziende afdekking  – de hele dag.
 


Gereedschappen & techniekenVoor de resultaten die u wilt, heeft u het juiste hulpmiddel nodig. Beheers de kunst van het perfecte make-up met deze hulpjes


Persoonlijk advies voor foundation & Co


 
Wilt u een individueel advies en nog meer make-up suggesties? Neem dan contact op met uw zelfstandige schoonheidsconsulente met Mary Kay. Zij is de perfecte partner als het om uw beauty-look gaat. Zij kent als #mkbeautybff alle tips voor het thema Eye Shadow en kan u geheel individueel advies geven.

U heeft nog geen zelfstandige schoonheidsconsulente? Dan vind haar nu! Gewoon op de Consultant Locator uw postcode invoeren en u kunt meteen contact opnemen met een zelfstandige schoonheidsconsulente.

NU ZELFSTANDIGE SCHOONHEIDSCONSULENTE VINDEN