De juiste mascara voor elke gelegenheid

  • Wimperverzorging
  • Mary Kay Mascara
Close-up van een vrouw met bruine ogen met mascara.

MASCARA

Neem afscheid van mascara van de drogist en zeg “hallo“ tegen mooie, veegvaste wimpers in ultrazwarte kleurnuances. Hier vindt u enkele tips voor looks die niet uitlopen of klonteren, waarmee valse wimpers absoluut overbodig worden. Natuurlijk hebben wij ook waterproof mascara in het assortiment – voor de dagen waarop echt niets mag uitlopen. 

Zes Mary Kay Oil-Free Eye Makeup Remover flesjes diagonaal op een oppervlak verdeeld.

EEN NIEUW BEGIN

Begin ‘s morgens met de Mary Kay® Oil-Free Eye Makeup Remover om vuil- en crèmeresten te verwijderen en met een schone ondergrond te starten. Gebruikt u waterproof mascara? Geen probleem: onze Oil-Free Eye Makeup Remover verwijdert uiteindelijk alles en is overigens ook geschikt om kleine ongelukjes tussendoor te corrigeren.

De Mary Kay mascaracollectie is als zigzagpatroon te zien.

VOOR ELK MOMENT DE JUISTE MASCARA

Uw mascara moet niet alleen bij de stemming passen, maar ook bij de gelegenheid. Zouden wij niet allemaal graag een persoonlijke visagiste hebben die de perfecte look voor ons uitkiest?! Neem contact op met een #MKBeautyBFF , die u helpt de passende mascara te kiezen die nog in uw make-upcollectie ontbreekt.

Close-up van een vrouw met bruine ogen met mascara

WELK WIMPERTYPE BENT U?

Kies de mascara die bij uw stemming of bij een bepaalde gelegenheid past – u bepaalt of het een dramatische oogopslag moet zijn dan wel dat u een look voor elke dag wilt creëren. Stel uw individuele mascaracollectie samen om altijd de passende look bij de hand te hebben.

Close-up van het Mary Kay Ultimate Mascara borsteltje zonder mascara

Mary Kay Ultimate Mascara

Geef uw wimpers vijfmaal meer volume met deze veegvaste mascara. Het intelligent vormgegeven wimperborsteltje heeft puntig toelopende uiteinden en langere borstelhaartjes in het midden. Zo worden alle wimperhaartjes gescheiden en wordt er bovendien volume opgebouwd. Een extra bijkomstigheid: de smarte borsteltechnologie stelt precies de juiste hoeveelheid product ter beschikking om de gewenste look te bereiken.

Close-up van het Mary Kay Lash Love Mascara borsteltje zonder mascara

Mary Kay Lash Love Mascara

Deze wimperversterkende formule definieert de wimpers met viervoudig volume. Het flexibele borsteltje scheidt en omgeeft zelfs fijne, moeilijk bereikbare wimperhaartjes. Het resultaat is per direct zichtbaar volume zonder ook maar de minste klontjes.

Close-up van het Mary Kay Lash Love Lengthening Mascara borsteltje zonder mascara

Mary Kay Lash Love Lengthening Mascara

Lange, sterke en maximaal gescheiden wimpers. De Mary Kay Lash Love Lengthening Mascara is verrijkt met ons exclusieve Panthenol-Pro Complex en vitamine E – voor krachtige en verzorgde wimpers.

Close-up van het Mary Kay Lash Love Waterproof Mascara borsteltje zonder mascara

Mary Kay Lash Love Waterproof Mascara

 De waterproof versie van de Mary Kay Lash Love Mascara is bestand tegen regen, (vreugde-)tranen, vocht, zweet, poolwater en zout water. De waterafstotende formulering met ons exclusieve Panthenol-Pro Complex alsmede vitamine E verzorgt, hydrateert en voorkomt zo brosse wimpers. 

Close-up van het Mary Kay Lash Intensity Mascara borsteltje zonder mascara

Mary Kay Lash Intensity Mascara

Onze intensiefste mascara van alle tijden! 200 % meer volume. 84 % langer uitziende wimpers.* Het speciale double-impact borsteltje is zo ontworpen dat het de wimpers opvult en tegelijkertijd kamt om zo de extralange look voor uw wimpers te creëren.

Close-up van het Mary Kay Lash Love Fanorama Mascara borsteltje zonder mascara

Mary Kay Lash Love Fanorama Mascara

Adembenemende waaierwimpers: met een paar halen van het borsteltje krijgt u gekrulde wimpers die met valse wimpers kunnen concurreren. De extra dikke silicone borstelhaartjes worden van binnenuit gestabiliseerd, zodat u bij het aanbrengen de volledige controle over de look houdt. De zandlopervorm van het borsteltje met afgeronde haartjes en een speciale waaierpunt zorgt ervoor dat elk wimperhaartje afzonderlijk wordt meegenomen.

Een vrouw brengt Mary Kay Ultimate Mascara op haar wimpers aan en glimacht

TIPS BIJ HET AANBRENGEN VAN MASCARA

  • Breng het wimperborsteltje zo dicht mogelijk bij de wimperkrans om de wimpers helemaal te pakken.
  • Beweeg het borsteltje bij het optrekken lichtjes heen en weer om alle wimperhaartjes te pakken.
  • Gebruik de punt van het borsteltje om plaatselijk wat meer mascara aan te brengen.