Hoe u uw huid optimaal met vocht verzorgt

Met de juiste tips en producten kunt u blij zijn met een verzorgde en gezonde huid. 

Mary Kay beakers holding pink, orange and red liquids standing against a white background.

Open jar of Mary Kay Hydrogel Eye Patches.

Een essentiële functie van uw huidverzorgingsroutine is de huid hydrateren – of liever gezegd, met vocht verzorgen. Daarom vormen hydraterende producten een belangrijk bestanddeel van elke goede verzorgingsserie. 

Stralende Winterglow

Met deze vijf eenvoudige stappen heeft droge winterlucht geen kans tegen een stralende huid met een glow alsof die van binnenuit wordt verlicht.

  1. Effectief exfoliëren: Peelings helpen om dof uitziende huidschilfers te verwijderen en de stralende huid eronder te onthullen.
  2. Momenten van ontspanning met maskers: op deze manier kan het vochtgehalte van de huid 24 uur* worden verhoogd of gebruik TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask om specifieke gebieden specifiek te hydrateren.
  3. Vocht van top tot teen: Bij een droog gezicht, ruwe ellebogen of droge nagelriemen helpen de multi-talenten Mary Kay® Naturally™ Nourishing Oil en Mary Kay® Naturally™ Moisturizing Stick. De Nourishing Oil kan zelfs de haarpunten voorzien van een extra hoeveelheid zorg!
  4. Voor een stralende teint: De TimeWise Luminous 3DTM Foundation biedt een lichtreflecterende finish en 12 uur hydratatie.
  5. Mattering indien nodig: Kleine helpers om mee te nemen zorgen ervoor dat de glow geen glans wordt.

De zelfliefdestrategie


Het leven tegenwoordig is stressvoller dan ooit, en als we niet voor onszelf zorgen, staan we snel onderaan onze eigen to-do lijst. Producten die uitnodigen om te ontspannen en gewoon een spa-ervaring naar huis te brengen, zijn ideaal voor een verwenprogramma. Goed voor zichzelf zorgen - zowel intern als extern - is een belangrijk onderdeel van een evenwichtig leven. En het verzorgen van het uiterlijk stap voor stap kan wonderen doen voor de gemoedstoestand. Kortom: Goed voor zichzelf zorgen betekent zelfliefde.  
 

Terwijl Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask de poriën bevrijdt van onzuiverheden, kan de stilte worden gebruikt voor een paar momenten van bedachtzaamheid om naar binnen te luisteren of na te denken over waar we dankbaar voor zijn. Mary Kay® Naturally™ Exfoliation Powder laat de stress van de dag gewoon wegsmelten en de Mary Kay® Naturally™ Nourishing Oil verwent de huid met een extra verzorgingsunit. Het bijeffect: Als we voorzichtig zijn met onszelf, kunnen we een voorbeeld zijn voor anderen om voor zichzelf te zorgen.

82 %

Het percentage vrouwen dat zegt dat hun huid door het TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask is gekalmeerd en direct met vocht verzorgd. 

Glycerine

Een effectief ingrediënt, dat erom bekend staat de huid met vocht te verzorgen en bij vochtverlies te helpen. Komt voor in de Mary Kay® Hydrogel Eye Patches.

24 uur vocht

Het TimeWise Repair™ Lifting Bio-Cellulose Mask verhoogt het vochtgehalte van de huid 24 uur lang.*

3-voudige verhoging

Biofysische tests hebben laten zien dat de huidvochtigheid na het gebruik van de Mary Kay TimeWise Repair™ Volu-Firm™ Night Treatment with Retinol onmiddellijk met ruim het drievoudige werd verhoogd.

Sheaboter

Verrijkt de huid, beschermt haar en zorgt voor een zacht huidgevoel. Sheaboter staat bekend om haar gehalte aan omega-3-vetzuren. Deze helpen de natuurlijke vochtbarrière van de huid te behouden. Komt voor in de Satin Body® Silkening Shea Lotion.

Afwisselend 12 uur vochtverzorging

Elke crème van de TimeWise® "Wonder-set" 3D voorziet de huid 12 uur lang van vocht. Samen gebruikt bieden zij de hele dag lang vochtverzorging. 

Timewise® Age Minimizing 3D™ Day Cream und TimeWise® Age Minimize 3D™ Night Cream.
 

Wat u over de vochtverzorging van uw huid moet weten

Verkeerde gewoontes of te weinig informatie mogen er niet toe leiden dat u uw huid niet voldoende met vocht verzorgt. Hier vindt u weerlegde mythes en tips voor het dagelijks leven om de dorst van uw huid te lessen. 

Mythe: als ik een vette huid heb, heb ik geen hydraterende verzorging nodig.
Feit is: ook een vette huid kan dehydreren, vooral door bovenmatig reinigen. Aan te bevelen is een lichte hydraterende verzorging of een product als de Mary Kay® Oil-Free Hydrating Gel, die voor de vette huid is geformuleerd.

Mythe: bij een droge huid is het goed water te drinken. 
Feit is: een voldoende vloeistofaanvoer door water draagt weliswaar bij aan een gezonde levensstijl maar verbetert een droge huid niet direct. Een verzorgingsstap met een hydraterend product kan helpen. 

Skinvigorate Sonic™ Skin Care System from Mary Kay lying next to bubbles.

Hoogwaardige producten zijn niet de enige mogelijkheid om het vochtgehalte van de huid te verhogen en uitdrogen te voorkomen. In de droge wintermaanden of in vertrekken met airco kan een luchtbevochtiger helpen. Niet lang heet douchen – dat droogt de huid nog meer uit. Bereid de huid met het Skinvigorate Sonic™ huidverzorgingssysteem op de verzorging voor en gun de huid regelmatig een peeling – zo kunt u het potentieel van hydraterende producten optimaal benutten.

Dorstlessers voor uw huid

Hier vindt u hydraterende verzorgingsproducten die u nodig heeft om uw huid optimaal met vocht te verzorgen.