Hydration How To: vocht voor uw huid

Ontdek hier beautytips, de waarheid achter enkele huidverzorgingsmythes en hydraterende verzorgingsproducten die heel makkelijk in uw dagelijkse routine kunnen worden geïntegreerd.

Hoe u uw huid optimaal met vocht verzorgt

Een essentiële functie van uw huidverzorgingsroutine is de huid hydrateren – of liever gezegd, met vocht verzorgen. Daarom vormen hydraterende producten een belangrijk bestanddeel van elke goede verzorgingsserie.

Met de juiste tips en producten kunt u blij zijn met een verzorgde en gezonde huid.

Stralende Winterglow

Met deze vijf eenvoudige stappen heeft droge winterlucht geen kans tegen een stralende huid met een glow alsof die van binnenuit wordt verlicht.

  1. Effectief exfoliëren: Peelings helpen om dof uitziende huidschilfers te verwijderen en de stralende huid eronder te onthullen.
  2. Momenten van ontspanning met maskers: op deze manier kan het vochtgehalte van de huid 24 uur* worden verhoogd of gebruik TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask om specifieke gebieden specifiek te hydrateren.
  3. Vocht van top tot teen: Bij een droog gezicht of droge nagelriemen helpt het multitalent Mary Kay® Naturally™ Nourishing Oil. De Nourishing Oil kan zelfs de haarpunten voorzien van een extra hoeveelheid zorg!
  4. Voor een stralende teint: De TimeWise Luminous 3DTM Foundation biedt een lichtreflecterende finish en 12 uur hydratatie.
  5. Mattering indien nodig: Kleine helpers om mee te nemen zorgen ervoor dat de glow geen glans wordt.


De zelfliefdestrategieHet leven tegenwoordig is stressvoller dan ooit, en als we niet voor onszelf zorgen, staan we snel onderaan onze eigen to-do lijst. Producten die uitnodigen om te ontspannen en gewoon een spa-ervaring naar huis te brengen, zijn ideaal voor een verwenprogramma. Goed voor zichzelf zorgen - zowel intern als extern - is een belangrijk onderdeel van een evenwichtig leven. En het verzorgen van het uiterlijk stap voor stap kan wonderen doen voor de gemoedstoestand. Kortom: Goed voor zichzelf zorgen betekent zelfliefde.   

Terwijl Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask de poriën bevrijdt van onzuiverheden, kan de stilte worden gebruikt voor een paar momenten van bedachtzaamheid om naar binnen te luisteren of na te denken over waar we dankbaar voor zijn. De dag gewoon wegsmelten en de Mary Kay® Naturally™ Nourishing Oil verwent de huid met een extra verzorgingsunit. Het bijeffect: Als we voorzichtig zijn met onszelf, kunnen we een voorbeeld zijn voor anderen om voor zichzelf te zorgen.

82 %

Het percentage vrouwen dat zegt dat hun huid door het TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask is gekalmeerd en direct met vocht verzorgd. 

Glycerine

Een effectief ingrediënt, dat erom bekend staat de huid met vocht te verzorgen en bij vochtverlies te helpen. Komt voor in de Mary Kay® Hydrogel Eye Patches.

24 uur vocht

Het TimeWise Repair™ Lifting Bio-Cellulose Mask verhoogt het vochtgehalte van de huid 24 uur lang.*

3-voudige verhoging


Biofysische tests hebben laten zien dat de huidvochtigheid na het gebruik van de Mary Kay TimeWise Repair™ Volu-Firm™ Night Treatment with Retinol onmiddellijk met ruim het drievoudige werd verhoogd.

Sheaboter


Verrijkt de huid, beschermt haar en zorgt voor een zacht huidgevoel. Sheaboter staat bekend om haar gehalte aan omega-3-vetzuren. Deze helpen de natuurlijke vochtbarrière van de huid te behouden. Komt voor in de Satin Body® Silkening Shea Lotion.

Afwisselend 12 uur vochtverzorging

Elke crème van de TimeWise® "Wonder-set" 3D voorziet de huid 12 uur lang van vocht. Samen gebruikt bieden zij de hele dag lang vochtverzorging. 
Timewise® “Wunder-Set”.

Wat u over de vochtverzorging van uw huid moet wetenVerkeerde gewoontes of te weinig informatie mogen er niet toe leiden dat u uw huid niet voldoende met vocht verzorgt. Hier vindt u weerlegde mythes en tips voor het dagelijks leven om de dorst van uw huid te lessen. 

Mythe: als ik een vette huid heb, heb ik geen hydraterende verzorging nodig.
Feit is: ook een vette huid kan dehydreren, vooral door bovenmatig reinigen. Aan te bevelen is een lichte hydraterende verzorging of een product als de Mary Kay® Oil-Free Hydrating Gel, die voor de vette huid is geformuleerd.

Mythe: bij een droge huid is het goed water te drinken. 
Feit is: een voldoende vloeistofaanvoer door water draagt weliswaar bij aan een gezonde levensstijl maar verbetert een droge huid niet direct. Een verzorgingsstap met een hydraterend product kan helpen. 

Dorstlessers voor uw huidHier vindt u hydraterende verzorgingsproducten die u nodig heeft om uw huid optimaal met vocht te verzorgen.  

Heeft u nog vragen over de voor u optimale hydratatie?Neem dan contact op met uw zelfstandige schoonheidsconsulente met Mary Kay. Zij is de perfecte contactpersoon voor alles met betrekking tot uw individuele huidverzorging, zij kent alle tips en trucs over het thema en kan u persoonlijk adviseren.

Heeft u nog geen zelfstandige schoonheidsconsulente? Vind haar nu. Voer gewoon in de Consultant Locator uw postcode in, dan kunt u contact opnemen met een zelfstandige schoonheidsconsulente.