Vitamine C + E voor een stralende huid

Een zichtbaar jeugdige en van gezondheid blakende huid willen we allemaal. En we kunnen er iets voor doen! Vitamine C en vitamine E zijn twee van de sterkste antioxidanten, die voor de bescherming van de huid beschikbaar zijn. En een serum dat een dagelijkse dosis van deze beide powerpartners biedt, kan voor zichtbare verbeteringen zorgen. Een serum met vitamine C en vitamine E als aanvulling op de huidverzorging helpt bij het beschermen tegen onzichtbare milieustressfactoren, die de gezondheid van de huid kunnen schaden – zelfs als er nog geen zichtbare tekenen van de huidveroudering te zien zijn.

Vitamine C is essentieel.Aangezien het menselijke lichaam niet zelf vitamine C kan produceren, heeft het een dagelijkse dosis van deze vitamine nodig – hetzij door voeding of door aanbrengen op de huid. Vitamine C helpt het lichaam, beschadigde huidcellen te repareren en beschermt de huid tegen oxidatieve stress, die door schadelijke stoffen zoals ozon of schadelijke Uv-stralen ontstaat.

Welke voordelen hebben Vitamine C-serums? Vitamine C is een krachtige antioxidant. Het kan de huid lichter maken, het verschijningsbeeld van lijntjes en rimpeltjes verminderen en kan bovendien het verschijningsbeeld van verkleuringen en onregelmatigheden van de huidteint reduceren. En dat is nog niet alles, wat deze bijzondere ingrediënt verricht: vitamine C is onontbeerlijk voor het vermogen van de huid om de productie van de bouwstenen van de huid, collageen en elastine, te verhogen, die de stevigheid en spankracht ervan ondersteunen.  

Waarom extra vitamine E? Vitamine C is goed voor de huid, net als vitamine E. Samen zijn ze echt buitengewoon. De kracht van de combinatie van deze twee superantioxidanten werd door tientallen jaren wetenschappelijk onderzoek bevestigd. En er werd aangetoond, dat hun interactie het antioxidatieve vermogen verbetert om zichtbare resultaten te leveren.

Vitamine E, ook bekend als alfa-tocoferol, is een sterk werkende antioxidant en speelt een belangrijke rol bij de bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering. In de strijd tegen schadelijke vrije radicalen wordt vitamine E in het lichaam verbruikt. De combinatie met vitamine C pusht de anti-agingpower ervan. Gelijktijdig dient vitamine E als stabilisator voor vitamine C.  


Het passende vitamine C-serum vindenNiet alle vitamine C-serums worden op dezelfde manier vervaardigd. Voor de beste resultaten raden wij u aan, een goed geformuleerd serum te kiezen, dat de werkzaamheid van de essentiële vitamine maximaliseert en ook rekening houdt met de bekende problemen van de stabiliteit vitamine C. De zuiverste en actiefste vorm van vitamine C is L-ascorbinezuur. Bij het gebruik van ascorbinezuur is een bijzondere behandeling ervan noodzakelijk om het tegen licht en lucht te beschermen en oxidatieve schade te minimaliseren.

Product Shot of Mary Kay TimeWise Replenishing Serum C+E

In het TimeWise Replenishing Serum C+E™ wordt daarom een speciale inkapselingstechnologie toegepast. Zuivere vitamine C (ascorbinezuur) wordt daarbij in de kern geplaatst en door microbolletjes ingesloten, die vitamine E (α-tocoferol) bevatten. Zo wordt ervoor gezorgd dat de beide vitamines samen worden afgegeven en gecontroleerd worden vrijgemaakt om hun dynamische interactie te optimaliseren. De wetenschappers van de Global Academy of Innovation and Science van Mary Kay hebben bovendien van het ongelooflijke recyclingvermogen van de vitamines gebruik gemaakt om er zelfs nog meer voor te doen om de gezondheid van de huid te ondersteunen.   

Aangezien de ingrediënten extreem actief zijn, is het serum in de fles luchtdicht verpakt. Dat helpt om de maximale werkzaamheid van de eerste tot de laatste druppel te krijgen. Het doorzichtige doseringsvenster laat zien, hoeveel serum er nog in de fles zit en helpt bij het nemen van de juiste hoeveel voor de dagelijks verzorging.

Dit powerserum bevat niet slechts één of twee, maar meteen DRIE bronnen van vitamine C.

Zuivere vitamine C + vitamine E ondersteunen het natuurlijke herstelproces van de huid. Door de combinatie van vitamine E met zuivere vitamine C hebben de wetenschappers van Mary Kay de houdbaarheid van vitamine E verbeterd, zodat deze langer een antioxidatieve bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering biedt.  

Amla vruchtenextract is een rijke bron van vitamine C uit de natuur. Het heeft antioxidatieve capaciteiten om de gezondheid van de huid te beschermen. Bovendien werd aangetoond dat het helpt, de natuurlijke collageenproductie te ondersteunen.1 De supervrucht Amla zit vol voedingsstoffen, zoals polyfenolen, mineralen en vitamines.  

Een vitamine C-derivaat
(tetrahexyl ascorbaten) werd aan het serum toegevoegd om in die bereiken van de huid te werken, die met vitamine C traditioneel moeilijk zijn te bereiken. Aangezien vitamine C van nature in water oplosbaar is, werd deze ingrediënt zo gemodificeerd dat het in olie oplosbaar is om de opname te verbeteren.

Een elastischere en stralendere huid in 4 weken
Dit serum zorgt voor resultaten: in een onafhankelijk klinisch onderzoek ondervonden deelneemsters aan het onderzoek in slechts vier weken een elastischere en stralendere huid! 2 En met de tijd waren er nog betere resultaten te zien.2
Een verbeterd verschijningsbeeld: 92 %
Zichtbaar stevigere huid: 89 %
Verbeterde straalkracht: 87 %
Zichtbaar gereduceerde fijne lijntjes: 84 %


Waarom is uitwendig aangebrachte vitamine C belangrijker dan ooit?Deze krachtige formule biedt bescherming tegen milieu-agressoren zoals ozon op leefniveau (O3), die bijdragen aan de zichtbare huidveroudering. Ongezonde ozonconcentraties zijn een permanent vervuilingsprobleem in vele delen van de wereld. Wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat ozon naast schadelijke effecten op de ademwegen ook schadelijke effecten op de huid kan hebben.3, 4

Mary Kay image of pink smoke representing pollution.

  • Volgens het door de American Lung Association gepubliceerde rapport over de toestand van de lucht uit het jaar 2019 leven meer dan vier van tien mensen (41,1 procent) in de VS in gebieden met een ongezonde ozonbelasting. In cijfers zijn dat 134 miljoen mensen die in regio’s leven waarin de ozonbelasting een beoordeling met “F” verdient. Dat komt overeen met een toename van meer dan vijf miljoen mensen ten opzichte van het laatste, in 2014 gepubliceerde, rapport.  
  • Ozon op leefniveau is een agressor in de atmosfeer, die bijdraagt aan de vorming van vrije radicalen, die oxidatieve stress veroorzaakt. Oxidatieve stress kan het collageen en elastine van de huid verzwakken en kan daardoor fijne lijntjes en verlies van stevigheid versterken. Vitamine C en E zijn beproefde antioxidanten, die deze werking bestrijden en helpen om vrije radicalen in de huid te neutraliseren.

Een evenwichtige voeding draagt op beslissende wijze bij aan de gezondheid van de cellen, van de huid en van het gehele organisme. Het is echter onmogelijk om het lichaam voor te schrijven waar het de vitamines die door de voeding worden opgenomen naartoe stuurt. Daarom is uitwendig aangebrachte vitamine C zo belangrijk voor de gezondheid van de huid. Wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond: overmatige oxidatieve stress door UV-straling kan in verbinding worden gebracht met uitgeputte voorraden antioxidanten in de epidermis. Reden te meer om de gezondheid van de huid met een aanvullend serum te ondersteunen, dat die vitamines bevat, die de huid nodig heeft.  

De krachtige combinatie van vitamine C en E heeft van de wetenschap voor de huid veel aandacht gekregen – en terecht. Het TimeWise Replenishing Serum C+E™ is een belevenis voor een betere, lichtere en stevigere huid, die van gezondheid blaakt.

 Heeft u nog vragen over Vitamin C + E?Neem dan contact op met uw zelfstandige schoonheidsconsulente met Mary Kay. Zij is de perfecte contactpersoon voor alles met betrekking tot uw individuele huidverzorging, zij kent alle tips en trucs over het thema en kan u persoonlijk adviseren.

Heeft u nog geen zelfstandige schoonheidsconsulente? Vind haar nu. Voer gewoon in de Consultant Locator uw postcode in, dan kunt u contact opnemen met een zelfstandige schoonheidsconsulente.


NEEM NU CONTACT OP MET UW ZELFSTAENDIGE SCHOONHEIDSCONSULENTE