NU GAAT PINK EEN ROL SPELEN

Bij pink is meer altijd meer – met een grote selectie kleurtonen en finishes kunnen er individuele looks worden getoverd, die elke vrouw laten stralen. Oogschaduw in pink is niet alleen voorbehouden aan professionals – en deze acht eenvoudig te dragen, door onze unieke Mary Kay Global Beauty Ambassador Luis Casco geselecteerde kleuren zijn het bewijs. De gelimiteerde* Mary Kay® Pink Eye Shadow Quads in warm en kalt combineren minimaal een matte kleur met glanzende kleuren, zodat er heel eenvoudig individuele looks kunnen worden gecreëerd – of die door Luis kunnen worden bijgeschminkt. Voor speelse looks in roze en pink bestaat er geen Goed of Fout – gewoon met de lichtste kleurtonen beginnen of meteen de volledige kleurintensiteit gebruiken en alle kleurtonen van een palet combineren.

Deze paletten brengen oogschaduw naar het volgende level

Welke shades passen perfect bij uw teint? De paletten zijn verdeeld in warme en koude pink- en rozetonen, ze kunnen echter natuurlijk ook worden gecombineerd. De verdeling dient als houvast, hoe bijvoorbeeld ook sieraden op de huidteint kunnen worden afgestemd:

Warme huidteints

Harmoniëren bijzonder goed met goud
Zilver werkt ook, maar als bewust statement


Koude huidteints

Zilver is een mooie en harmonieuze aanvulling op de natuurlijke kleurgeving
Goud tekent zich duidelijk af van de huid


Hetzelfde geldt voor deze paletten met koude en warme kleurtonen.
Lichte tot zeer lichte huidteints:

Koude kleuren vullen de huidteint aan
Warme kleuren bieden meer contrast

Gemiddelde tot donkere huidteints:

Warme, reflecterende deeltjes bootsen de huid na
Koude kleurtonen springen eruit 

Bij de mooie oogschaduw past heel goed een mooie rouge, die de huidteint aanvult – ongeacht of warm of koud.
Warm and Cool Limited-Edition Mary Kay Pink Eye Shadow Quads shades with shade number captions.

Beide paletten zijn zo ontworpen, dat de kleurtonen mooi kunnen worden gecombineerd. Van links naar rechts neemt de kleurintensiteit toe - hier van 1 t/m 4 genummerd. Een oogmake-up met roze- en pinktinten kan ongebruikelijk zijn, maar het is echt net zo eenvoudig als een outfit stylen:

Jeans en T-shirt (kleurtonen 1 en 3)
Een blazer ermee combineren (kleurtoon 4)
Een decent glamoureuze look met statement-oorringen (kleurtoon 2)

Wie zijn outfits voor de dag met de veelzijdige eisen kan samenstellen (hetgeen we allemaal kunnen!), is ook klaar voor een geweldige look in pink- en rozetonen.

 
Illustration of fedora and glasses symbolic of Mary Kay Global Beauty Ambassador Luis Casco against pink background.

Bij een goede samenwerking vliegt de tijd voorbij

Luis Casco is nu al 25 jaar Global Beauty Ambassador voor Mary Kay – 25 jaar met veel spannende reizen, nieuwe trends, tips and trics, die hij met ons heeft gedeeld, en natuurlijk geweldige producten, die het zelfbewustzijn vergroten. Inspiratie voor deze oogschaduwpaletten waren de vele pink- en rozetonen, die Luis elke keer ziet als hij het Mary Kay kantoor binnenloopt – zodoende staan ze ook voor 25 geweldige jaren van samenwerking. Nu wacht Luis vol spanning op selfies van de gelimiteerde* Eye Shadow Quads met de tags @luiscascomakeup en #marykaydeutschland!
 

Kwaliteit heeft stijl

Sterk gepigmenteerde kleuren

Een intensief kleurresultaat geeft pink maximale power.

Blendbare formule

Elke oogschaduw heeft een zijdeachtig textuur, die moeiteloos kan worden aangebracht en naadloos kan worden geblend.

Mat en glanzend

Alle oogschaduws kunnen droog of vochtig met een penseeltje worden aangebracht.

Looks waar Luis van houdt

Mary Kay® Eyeliner and Mascara maken de looks perfect!

 
  • Cool Pinks, Ton 1 & 4
  • Warm Pinks, Ton 1, 2 & 3
  • Warm Pinks, Ton 1 & 2
  • Cool Pinks, Ton 1, 2 & 3
Smiling model with closed eyes wearing look made with Cool Limited-Edition Mary Kay Pink Eye Shadow Quad.

Bij deze look met twee kleurtonen ziet het bovenooglid er decent uit en vestigt de aandacht op het onderooglid. Toon 1 of 2 op het gehele ooglid aanbrengen, dan toon 4 langs de onderste wimperkrans aanbrengen. Voor een mooie, maar niet te intensieve look de wimpers twee keer opmaken. 
Model looking to the side wearing look made with Warm Limited-Edition Mary Kay Pink Eye Shadow Quad.

Deze mooie kleurcombinatie van drie kleurnuances begint met een intensief kleurenspel bij de wimperrand en eindigt decent over de oogplooi heen. Voor een licht rookachtige look wordt kleurnuance 3 direct bij de wimperrand aangebracht. Vervaag dan kleurnuance 1 en 2 bij de randen. Luis creëert hier een moderne, ronde vorm boven het oog.
Model looking to the side wearing look made with Warm Limited-Edition Mary Kay Pink Eye Shadow Quad.

Gewaagd, maar niet te excentriek oogt deze tweekleurige look met tint 2 als eyeliner bij de bovenste wimperrand. Teken dan met kleurnuance 1 de vorm van de onderste wimperkrans na.
Mature model wearing look made with Cool Limited-Edition Mary Kay Pink Eye Shadow Quad.

Deze kattenogen-look zet de puntjes op de i: breng voor meer diepte kleurnuance 1 in de oogplooi aan. Accentueer dan met tint 2 of 3 het ooglid en laat de ogen stralen.

Nog meer beauty-tips

Wilt u individueel advies en beauty-tips? Wend u dan tot uw zelfstandige schoonheidsconsulente met Mary Kay. Zij is de perfecte aanspreekpartner voor uw beauty-look. Zij kent als #mkbeautybff alle goede tips voor huidverzorging en make-up en kan u heel persoonlijk advies geven.

Heeft u nog geen zelfstandige schoonheidsconsulente? Vind haar nu! Gewoon in de Consultant Locator uw postcode invoeren en u kunt al contact opnemen met een zelfstandige schoonheidsconsulente.

NU EEN ZELFSTANDIGE SCHOONHEIDSCONSULENTE VINDEN